Αγαπάτε αλλήλους

Αγαπάτε αλλήλους

"Εσύ που τα ξέρεις αυτά, θα περάσουμε καλά στο Αγιον Ορος;"

"Τι ορειβασία ήταν αυτή! Μου βγήκε η γλώσσα..."
"Χαμογέλα τώρα γιατί μας τραβάνε φωτογραφία..."

"Ούτε εδώ πιάνει το κινητό;"

"Θέε μου συγχώρα τους. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει που είμαστε..."

"Και μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο ύμνος του ΠΑΟΚ..."

"Ρε κόουτς, αυτός προσεύχεται;..."

"...ή κοιμάται;"



Η Γεροντοκόρη

Κάθε πέρυσι και καλύτερα, κυρ Αστυνόμε. Να ξεχάσουμε τις παρελάσεις και ναπιάσουμε τις πασαρέλες.Κολάστηκα η Χριστιανή. Πήρα τα σημαιάκια μου, πήρα και τον παππού αγκαζέ καιπήγα να δω την «παρέλαση».Αμ δε...Δεν είδα παρέλαση αλλά ένα σωρό μπούτια και ένα σωρό αγοράκια πουκοιτούσαν δεξιά και αριστερά γκόμενες. Πήγα να φωνάξω «ζήτω το έθνος» και φώναξα «ζήτω οι ψηλοτάκουνες γόβες».

Αυτά τα παιδάκια έχουν γονείς, κυρ Αστυνόμε; Τα είδαν πώς έφυγαν από το σπίτι;Πρόσεξε κανείς τι φορούσαν; Θα έχω εγώ κόρη 15 και 16 χρονών και θα την στείλω στην παρέλαση με μίνι ως τονκώλο και γόβα 10ποντη λες και πάει να βγάλει νυχτοκάματο. Προτιμώ να τα φορέσωεγώ και να βγω στο πεζοδρόμιο παρά αυτή η κατάντια. Διότι περί κατάντιαςπρόκειται.

Ένα σωρό κοριτσάκια που το έπαιζαν μοντέλα, με φούστες ανύπαρκτες και μεπουκάμισα μισάνοιχτα. Με ψηλοτάκουνα και επαγγελματικό βάψιμο, με τριχρωμία στομαλλί και ύφος μπλαζέ. Ένα σωρό αγοράκια με γυαλιά ηλίου -εμ βέβαια να μην ξέρει πού πατάει, νατυφλωθεί από τον ήλιο και να χάσει το βήμα;- diesel παντελόνια και ανασηκωμέναμανίκια έτοιμα να σου δώσουν το τηλέφωνό τους για καφέ.Έλεος...

Σε αυτά τα παιδιά δεν μίλησε κανείς; Δεν τους εξήγησαν ότι πάνε να παρελάσουνκαι όχι να δουν τον Μαζωνάκη...; Δεν τους εξήγησαν πως πρέπει να φορέσουν τασωστά ρούχα και όχι αυτά που διατάζει η μόδα...τα σωστά ρούχα και όχι αυτά πουφοράνε Σάββατο βράδυ και ανεβαίνουν στην μπάρα; Μπα...κανείς δεν τα πρόσεξε καιτην πληρώσαμε εμείς την νύφη.Τα σαγόνια του παππού είχαν πιάσει πεζοδρόμιο. Ενενήντα χρονών άνθρωπος,μαθημένος στην φουστανέλα και στην φούστα κάτω από το γόνατο, ήρθε και άνοιξε τομάτι του.

Για να μην πω για το περπάτημα...αχ αχ! Aλλος δεξιά, άλλος αριστερά, άλλοςέπιανε συζήτηση, άλλος κανόνιζε για το βράδυ, άλλος μάλωνε με τον διπλανό γιατίτου έκρυβε την θέα του μπροστινού «μωρού» που είχε βάλει σατέν εσώρουχο καιέπρεπε να μας το δείξει και άλλα τέτοια τραγελαφικά.
Οι κοπέλες κόπιαζαν να ισορροπήσουν πάνω στις γόβες, έκαναν πως κατεβάζουν τηνφούστα γιατί θα μας βγάλει φωτογραφία ο μπαμπάς...Τι την κατεβάζεις καλή μου; Αςμην την φόραγες αν σε εμποδίζει...Διόρθωναν τα μαλλιά τους, που τα περισσότεραείχαν απροσδιόριστο χρώμα (στο σύνολο τους ξεπλυμένα ξανθά) και ρώταγε η μία τηνάλλη αν έχει φύγει η μάσκαρα ή θέλει φρεσκάρισμα το κραγιόν.

Σου λέει, μη τρίζουν και τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη που με βλέπει χωρίς λιπ γκλοςκαι ατόνιστα μήλα...να είμαι σωστή και κυρία. Ευτυχώς που δεν είχαν την φαεινήιδέα να βγάλουν τις φούστες τους και να τις ανεμίζουν φωνάζοντας «ζήτω τοΈθνος»!
Θα είχαμε απανωτά εγκεφαλικά, διπλούς και τριπλούς οργασμούς, πρόωρεςεκσπερματίσεις και θέμα για τον Ασκητή. Θα αναλύαμε πώς ένας εθνικός εορτασμός «ξυπνάει» τα πάθη και φέρνει τα δυο φύλαπιο κοντά. Αν έχετε πρόβλημα με την σχέση σας, μην ταράζεστε. Φορέστε τα ρούχατης παρελάσεως και όλα θα λυθούν.

Και ξαναρωτώ... αυτά τα παιδάκια έχουν γονείς; Αφήστε, μη μου απαντήσετε γιατίδεν ξέρω αν πραγματικά θέλω να μάθω.

Κυρ Αστυνόμε, έχω ένα σημαιάκι... Θέλετε να το κουνήσουμε μαζί;



Με την υπογραφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK