Αγάπη για τον Αρη

Αγάπη για τον Αρη
Εμείς οι οπαδοί του θεού Άρη δεν έχουμε καμιά διάθεση να σκύψουμε το κεφάλι σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας. Είναι γεγονός ότι η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά είμαστε μαθημένοι σε αυτά. Πριν μια εβδομάδα από την μακρινή Λοζάνη πήραμε την πρώτη ηθική δικαίωση στον αγώνα επιβίωσης που έχουμε ξεκινήσει πολύ πριν από τον υποβιβασμό μας (η πρώτη καταγγελία κατά της ΕΠΟ έγινε μετά το ματς με την Ξάνθη).

Δυστυχώς ενώ όλοι μες την πόλη αλλά και την χώρα γενικότερα μπορούν να καταλάβουν τις ευεργετικές συνέπειες κατά της διαφθοράς και διαπλοκής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχουν οι δικαστικοί αγώνες του Άρη ,όχι μόνο δεν μας στηρίζουν αλλά και με την συμπεριφορά τους προσπαθούν να μας απαξιώσουν προσπαθώντας να μας παρουσιάσουν ως τρελούς ή γραφικούς. Εμείς όμως είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε έστω και μόνοι μας ως το τέλος και το τέλος είναι όχι μόνο η ηθική δικαίωση αλλά και η ουσιαστική. Όποιος λοιπόν θέλει ακολουθήσει τον δρόμο της περηφάνιας και της τιμής ας μας ακολουθήσει όποιος όμως είναι απέναντι μας έχει διαλέξει την πλευρά του ραγιά και η ιστορία θα τον κρίνει.

Λοιπόν, τώρα απευθυνόμενος στα αδέρφια μου Αρειάνους τους λέω ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουν τώρα την ομάδα αλλά να σταθούν κοντά της με αγάπη και περηφάνια μέχρι να τελειώσουμε τον τίμιο αγώνα μας και να οδηγηθούμε στην κορυφή. Στήριξη λοιπόν στον αγάπημένο μας ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα, ηθικά και υλικά Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την έμπρακτη αγάπη μας με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Την ώρα που όλα τα μέσα μαζικής καθοδήγησης της πόλης στο πλαίσιο του σχεδίου τους για μια ομάδα στην πόλη καλούν τον κόσμο για να αγοράζει εισιτηρίων διαρκείας του συμπολίτη εμείς με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε ας κάνουμε για άλλη μια φορά την έκπληξη και ας αγοράσουμε έναν αριθμό που θα αφήσει για άλλη μια φορά τον κόσμο άφωνο.

Στα σχέδια που καταστρώνονται στα διάφορά γραφεία, εμείς απαντάμε με αγάπη και τρέλα για την ομάδα μας.

Με εκτίμηση
Μια ζωή ΑΡΗΣ
Κ. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ

ΥΓ ελπίζω η επιστολή να βρει φιλοξενία στο site σας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK