Αγαπητέ Άγιε Βασίλη...

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και χιλιάδες γράμματα με τις επιθυμίες όλου του κόσμου έχουν περάσει από τα χέρια του Αγιου Βασίλη. Το contra.gr βρήκε 16 από αυτά, γραμμένα από ανθρώπους της Super League και σας τα παραθέτει...

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη...
ΑΕΚ

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Ντούσαν (οι φίλοι με φωνάζουν Ντούσκο),

Φέτος, επέστρεψα για δεύτερη φορά στην ΑΕΚ της καρδιάς μου και δόξα τω Θεώ η αντίδραση του κόσμου είναι μέχρι στιγμής πολύ καλή για εμένα. Η ΑΕΚ όμως δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα στις αρχές της δεκαετίας του '90 που σαρώναμε τα πάντα. Δεν υπάρχουν άκρα, γίνονται πολλά λάθη, δεν υπάρχουν άκρα, ο Μπασινάς δεν τραβάει, δεν υπάρχουν άκρα, ο Σκόκο δεν με ακούει, δεν υπάρχουν άκρα, δεν έχουμε αντοχές, δεν υπάρχουν άκρα, δεν έχουμε λεφτά, α! και χρειαζόμαστε και άκρα! Όπως κατάλαβες Άγιε Βασίλη χρειάζομαι επειγόντως ρευστό για μεταγραφές.

Υ.Γ. Που 'σαι, Άγιε Βασίλη… φέρε και κανένα διπλό!

Αστέρας Τρίπολης

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο εν Χριστώ αδερφός, πατήρ Νίκος Κωστένογλου,

Αρχικά, θέλω να σε ευχαριστήσω που μου δόθηκε φέτος η ευκαιρία να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι τώρα στον Αστέρα και θα ήμουν αχάριστος αν ζητούσα κάτι παραπάνω. Εύχομαι να υπάρχει στην ομάδα μου αγάπη, υγεία, ευτυχία, ομόνοια, ευημερία καθώς και άπαντα τα αγαθά του Αβραάμ και του Ισαάκ.

Υ.Γ. Άγιε μου δεν θέλω να φανώ άπληστος γιατί η απληστία είναι μεγάλη αμαρτία. Αν δεν σου είναι δύσκολο όμως φέρε αγωνιστική ανάταση στην ομάδα καθώς και τη σωτηρία, όσο πιο σύντομα αυτή είναι εφικτή. Αμήν.

Λεβαδειακός

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης,

Τις προηγούμενες χρονιές μου έφερες δωράκια β' διαλογής. Ό,τι είχε για... πέταμα ο αιώνιος πρωταθλητής Ολυμπιακός, μαζευόταν εδώ στη Βοιωτία. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι κουτσά στραβά καταφέραμε να σωθούμε και φέτος τα πάμε αρκετά καλά. Θα θελα και γω μια φορά όμως ένα δωράκι αξίας. Φέρε μου έναν Τζόλε, έναν Άντζα, έναν Πάντο, έναν Μήτρογλου, κάτι τέλος πάντων.

Υ.Γ. Μήπως το παράκανα; Καλά, καλά… και ο Σίσιτς καλός είναι. Φέρε και μια προσφορά της προκοπής για τον Λεονάρντο.

Ξάνθη

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Χρήστος Πανόπουλος

Είμαι πολύ τσαντισμένος με την πάρτη σου Άγιε Βασίλη. Τόσα χρόνια μου δίνονταν τόσες αφορμές για να κάνω και εγώ το κομμάτι μου, να γράφω τις ανακοινώσεις μου και να τους μπαίνω στο μάτι. Φέτος όμως λίγα πράγματα. Οι άλλοι σταμάτησαν να με προκαλούν, δεν υπάρχει νταραβέρι και 'γω μένω με το στυλό στο χέρι. Γι' αυτό αποφάσισα να γράψω μια ανακοίνωση για σένα και να ξεχαρμανιάσω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει. Τέρμα τα παραμύθια με δράκους, πρίγκιπες σταχτοπούτες και κοκκινοσκουφάτους ηλικιωμένους χοντρομπαλάδες. Είναι όλα μια καλά στημένη πλεκτάνη εις βάρος της ομάδας μας. Εμείς δεν μασάμε κουτόχορτο».

Πανθρακικός

Agapite Agie Basili, ime ena pexti apo Panthrakiko,

Irtha fetos stin omada kai vrika edo simpektes apo olo ton kosmo. Den katalaveno omos ti mou lene re Agie. Tha thela na mou feris kanena leksiko mpas kai synenoithoume kamia mera.

ΟΦΗ

Αγαπητέ Άζιε Βασίλη, είμαι ο σύντεκνος Μανολάτσης,

Σου γράφω παρακάτω μια μαντινάδα με αυτά που ζητώ,

Τον Βατσινά δεν θέλουμε για πρόεδρο στον ΟΦΗ.
Κι αποζητούμε Άγιε αυτόν που θα μας σώσει.
Ψαξαμε εδώ, ψάξαμε εκεί, βρήκαμε το κοπέλι.
Τον χρυσοπάπουτσο Μαχλά που ν' αναλάβει θέλει.
Κι ο «στρωματάς» ο άκαρδος δεν λέει να πουλήσει.
Και όλο το Ηράκλειο θέλει να τον... κλωτσήσει.




Πανιώνιος

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Νίκος ο Πάνθηρας,

Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα δώρα που μας έφερες προκαταβολικά το καλοκαίρι στην Πλατεία. Η Πανιωνάρα φέτος με Ρεκόμπα και Εστογιανόφ είναι ομαδάρα διαστημική. Έχω όμως μια απορία Άγιε και σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς να με βοηθήσεις. Εγώ ποιον έχω πρόεδρο;

Εργοτέλης

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το περσινό δώρο με τη σωτηρία της ομάδας στο τέλος. Φέτος πάμε πολύ καλά, όμως ο κόσμος δεν συγκινείται Άγιε. Χωρίς εισιτήρια δεν υπάρχουν έσοδα και χωρίς έσοδα αργά ή γρήγορα θα γυρίσουμε στα ίδια. Τι οικογενειακές κερκίδες δημιουργήσαμε, τι παιδικά εισιτήρια, κάθε Κυριακή γεμίζω τις εξέδρες με ωραία κορίτσια αλλά και πάλι τίποτα. Φέρε σε παρακαλώ λίγο κόσμο στο γήπεδο, χόρτασε το μάτι μας πλαστικά καθίσματα.

Άρης

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Τάκης ο Σουπερτρίας

Με την ευκαιρία του αγώνα της Αρηανάρας με τα Παόκια για το κύπελλο σε λίγες μέρες θα ήθελα να σου ζητήσω, μια μεγαλοπρεπή πρόκριση μέσα στην Τούμπα για να τους κλείσουμε τα στόματα. Και μιας και θα φτάσουμε πάλι τελικό, φέρε μας ρε Άγιε το κυπελλάκι που τόσα χρόνια πάμε στην πηγή και νερό ούτε σταγόνα.

Παναθηναϊκός

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Γιάννης ο Πράσινος

Μετά το περσινό κράξιμο στη διοίκηση, καταφέραμε να γίνουμε φέτος πολυμετοχικοί, Ευρωπαίοι (και πάλι) και ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο. Ποιο γήπεδο όμως ρε Άγιε; Μας είχες τάξει γηπεδάρα στο Βοτανικό και ακόμα είμαστε στα σκαψίματα. Μια αρχίζουν τα έργα, μία σταματάνε. Από τη μία οι «130» από την άλλη ο Τσίπρας, από εκεί ο Αλαβάνος, οι κορμοράνοι, ο Βωβός, το εμπορικό, ο Κακλαμάνης, τα κανάλια… ζαλιστήκαμε! Γήπεδο θα κάνουμε τελικά;

Υ.Γ. Για αρχή πάντως και η πορεία στην Ευρώπη δεν μας χαλάει… ούτε το πρωτάθλημα. Α! και να φάει και ο γαύρος τα μούτρα του με τη Σεντ Ετιεν… για να μην ξεχνιόμαστε.

Ολυμπιακός

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Πρόεδρος Σωκράτης (χο χο χο)

Πριν σου ζητήσω οτιδήποτε, θέλω να σου ανακοινώσω πως μετά τον Μαραντόνα σε καλώ να γίνεις και συ μέλος στον Ολυμπιακό. Σου προσφέρω δωρεάν διαρκείας στα VIP του Καραϊσκάκη και θέλω επίσης να ξεκινήσουμε μια χορηγική συνεργασία με αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια με το έμβλημα της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη Ντιόγκο δεν θα μας κακόπεφτε. Θα ήθελα ακόμη κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές και γιατί όχι και το UEFA. Επίσης μου άρεσε πέρυσι πολύ αυτή η τεσσάρα στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και θα θελα ένα repeat… χο χο χο χο!

Υ.Γ. Το πρωτάθλημα είναι αυτονόητο γι' αυτό και δεν στο ζητάω… χο χο χο χο χο.

Ηρακλής

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Γιώργος ο Αιωνόβιος

Θα είμαι σύντομος Άγιε, δεν ζητάω πολλά. Δώσε φώτιση στον Γιώργο Θεοφάνους να γράψει κανένα πλατινενιο σουξεδάκι για τον Πρόεδρο, να ρίξει λίγο χρήμα μπας και φτιάξουμε ομάδα.

Θρασύβουλος

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη είμαι ο Σάκης Τσιώλης,

Ξέρω ότι δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού αλλά θα θελα να ανατρέπει η ομάδα μου τα παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ. Θα θελα ακόμη να μην ξαναφάω γκολ με πέτσινο πέναλτι στο 90φεύγα στο Καραϊσκάκη και τέλος μια ψηλή μάντρα στο γήπεδο της Φυλής να κόψει τον «στρατηγό» άνεμο μήπως πάρουμε και κανέναν βαθμό στην έδρα μας.

Λάρισα

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Κώστας Πηλαδάκης,

Φέτος που έγινα πρόεδρος στη Superlegue, οι διαιτητές μας αγαπούν περισσότερο. Όμως με την γκαντεμιά που μας δέρνει πάλι στα λίγα θα μείνουμε. Έφερα Σολάνο, έφερα Μπενζά, έφερα Ρομπέρ και δεν μου βγήκε ούτε ένας. Θα θελα αν γίνεται Άγιέ μου να βρω έναν παικταρά το Γενάρη για να τιθασεύσει το βυσσινί άτι!

Πανσερραϊκός

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης

Έδωσε ο θεός Άγιε και ανεβήκαμε πέρυσι κατηγορία. Όμως με αυτή τη διαιτησία το 2009 θα μας βρει και πάλι στη Β' Εθνική. Δεν ζητάω πολλά, να σφυρίζουν δίκαια θέλω και με τον Βέλγο τώρα στο τιμόνι η ομάδα θα στρώσει. Παράπονο το χω όμως ρε Άγιε να μετρήσει ένα γκολ του Μπανγκουρά. Χάνει που χάνει τόσες ευκαιρίες άμα δεν του μετράνε και αυτά που βάζει δεν πάμε πουθενά. Αυτά.

ΠΑΟΚ

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, είμαι ο Αλέξανδρος Τούμπας

Ξέρω πως τα αδέρφια μου δεν σε έχουν σε υπόληψη λόγω της ερυθρόλευκης ενδυμασίας. Μεταξύ μας τώρα… πλάκα με κάνεις ρε Άγιε με τα κόκκινα; Προκαλείς δεν το καταλαβαίνεις; Τέλος πάντων, εγώ θέλω φέτος η ομάδα να χτυπήσει το πρωτάθλημα και στη χειρότερη να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να σκίσουμε τον Άρη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και να βγει ο Μουσλίμοβιτς πρώτος σκόρερ. Πολλά ζητάω;

News 24/7

24MEDIA NETWORK