Αγκαλίτσες και φιλάκια...

Αγκαλίτσες και φιλάκια...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ‘Η ΜΟΝΟΥΣ...


"Κόουτς πάντα σε εκτιμούσα και θα σε περιμένω μέχρι και την τελευταία στιγμή!"
"Ρε φύγε απο’δω σου λέω!"

"Σου έχω πει τελευταία ότι σε αγαπάω;"

"Αν και δεν εκτίμησα σωστά την αξία σας, δεν έπαψα να σας αγαπώ..."

"Λατρεία μου, φως μου, λουλούδι μου, οξυγόνο μου!"
"Ρε κατέβα από πάνω μου! Θα μας παρεξηγήσουν!"

"Ερωτας είναι θαρρώ..."

"Σας αγαπάω όλους! Αξιολάτρευτα μέλη μου!"

"Πέρα από το γηπεδικό, δεν έπαψα να σας αγαπώ!"
"Το ξέρω, αλλά αυτά να τα πείτε στην επόμενη κυβέρνηση"

"Κοπελιά, τώρα που είμαι ελεύθερος, θες να κάνουμε κάτι;"

"Οχι;;;; Τι λες μωρή πατσαβούρα! Να την βάλεις τη σημαία εκεί που ξέρεις!"

"Εμένα κανείς δεν μ’αγαπά. Τέτοια μέρα και είμαι μόνος..."

"Πρόεδρε τελευταία σου έχω πει πόσο σε λατρεύω;"
"Και εγώ θα σ’αγαπώ αν μου πάρεις το πρωτάθλημα..."



Η Γεροντοκόρη

«Έχεις κανονίσει κάτι για του Αγ. Βαλεντίνου; Αν όχι στείλτε μήνυμα στο 4507 να σας κανονίσουμε εμείς.»

Αυτό το μήνυμα ήρθε στο κινητό μου εψές, κυρ Αστυνόμε. Μόλις βλέπω εγώ το «έχεις κανονίσει κάτι για του Αγ. Βαλεντίνου», πάω, πλένομαι, χτενίζομαι, βάφομαι, ντύνομαι, βάζω και το άρωμα μου και περιμένω. Λέω γκόμενος με θυμήθηκε Παναγία μου, Δόξα τον Πανάγαθο, υγεία σε όλο τον κόσμο εύχομαι. Ο παππούς δε έκανε τούμπες από την χαρά του. Εμείς εδώ πιο πολύ χαιρόμαστε που με θυμάται γκόμενος παρά που πήγε ο Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ.

Μετά πού είδα και το «στείλτε μήνυμα στο 4507 να σας κανονίσουμε εμείς» έπιασα να καθαρίσω κάτι βλίτα που τα είχα αφήσει μισά. Ορίστε που καταντήσαμε κυρ Αστυνόμε. Θα μας κανονίζουν αυτοί λέει…Και τι θα μας κανονίσουν δηλαδή; Με ξέρουν και θα μου κανονίσουν; Ξέρουν τι μου αρέσει; Εγώ μπορεί να γουστάρω του Αγ. Βαλεντίνου να πάρω τον καλό μου και να πάμε για σαλιγκάρια. Πού το ξέρουν αυτοί; Και αν εγώ δεν έχω καλό, ούτε κακό αλλά ούτε και μέτριο…τι θα μου κανονίσουν; Κουν-καν ή ολονύκτιο παραλήρημα μαζί με άλλες μόνες-ανεμώνες; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί να μου κανονίσετε άλλωστε; Δεν μπορώ εγώ να κανονίσω μόνη μου; Παίρνω τις κολλητές και πάω για παϊδάκια στην «Μπιφτεκούπολη». Aλλα αντί άλλων.

Ή παίρνω τηλέφωνο στην τύχη και προτείνω. Είμαι μόνη. Είσαι μόνος; Εμείς οι δυο και ο πόνος. Πάρε τα παιχνίδια σου και έλα να παίξουμε να περάσει και αυτή η διαβολομέρα να ησυχάσουμε.

Ή πάω και στο περίπτερο και παίρνω και 5 σοκολάτες, πάω και στο ανθοπωλείο και παίρνω κίτρινα τριαντάφυλλα, πάω και στον «Λαλαούνη» παίρνω και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ωραιότατα με ζιργκονάκια, παίρνω και ένα μεγάλο ΑΜΑRETTO, νοικιάζω και το «only you» για 45η φορά παίρνω και το τηλεκοντρόλ παραμάσχαλα και να ζήσει ο Aγιος Βαλεντίνος να τον θυμόμαστε και του χρόνου με υγεία.

Ε, δεν θα μου σπάσουν και τα νεύρα κυρ Αστυνόμε. Μπορώ να κανονίσω και μόνη μου. Τι είναι οι άλλοι και ανακατεύονται; Μου στέλνουν μηνύματα και στο κινητό και με αποσυντονίζουν. Τι στο διάολο συμβαίνει; Με έχουν σε λίστα με τα μπακούρια και «χτυπάνε» την κατάλληλη ώρα; Προσωπικά δεδομένα σου λέει ο άλλος. Aσε κάτω ρε, το προσωπικό μου δεδομένο και το κινητό μου. Και τι είναι ο Αγ. Βαλεντίνος στο κάτω κάτω; Είναι καλύτερος από τον Aγ. Νικόλαο, από τον Aγ. Δημήτριο, από τον Aγ. Ανδρέα; Γιατί δεν μου στέλνουν μήνυμα και στις 6 Δεκέμβρη;

Κυρ Αστυνόμε…αν δεν έχετε κανονίσει για σήμερα, μπορούμε να κανονίσουμε κάτι μαζί.



-**- Για τα χιόνια και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, τι να πούμε; Αλλος τα ρίχνει στην κυβέρνηση, άλλος στην Τροχαία κι άλλος στην γυναίκα του που τον έπεισε να μην βάλει αλυσίδες στ’αυτοκίνητο...

-**- Σας έχει πει κανείς πως επειδή η "Αττική Οδός" είναι το καλύτερο και πιο ακριβοπληρωμένο έργο της Ελλάδας και γενικότερα της Ευρώπης, δεν πρέπει να φοράμε αλυσίδες ή ότι ο δρόμος δεν πιάνει χιόνι;

-**- Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, τι να πούμε; Τα ίδια και τα ίδια. Σε λίγο θα απαντήσει και ο Παναθηναϊκός και θα έχουμε υλικό να ασχολούμαστε.

-**- Το θέμα είναι ποιος θα ασχοληθεί με αυτές τις ανοησίες. Ευτυχώς στο Contra.gr, έχουμε καταλάβει και δεν δίνουμε σημασία.

-**- Σε λίγο καιρό τέτοιες ανακοινώσεις, θα τις βρίσκετε σε αυτή τη στήλη. Γιατί εκεί αξίζουν να είναι...



Με την υπογραφή...

Μοναδικός επιζών από αεροπορικό δυστύχημα, κάθεται δίπλα σε σωρό από ανθρώπινα κόκκαλα και τρώει με μανία ένα ανθρώπινο χέρι. Μετά από λίγα λεπτά έρχεται το σωστικό συνεργείο και o αρχηγός βλέπει το αποτρόπαιο θέαμα και ξεσπά. Ο επιζών καταλαβαίνει την δύσκολη θέση και σκύβει το κεφάλι από ντροπή. Τότε ένας πυροσβέστης από το σωστικό συνεργείο του λέει:
"Ρε άνθρωπέ μου καταλαβαίνω ότι έπρεπε να κάνεις τα πάντα για να παραμείνεις στην ζωή, αλλά το αεροπλάνο έπεσε πριν από μία ώρα! "


News 24/7

24MEDIA NETWORK