Ακόμη λίγες ημέρες για Γιαννιώτη...

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Ατρόμητος θα γνωρίζει αν θα μπορεί να διατηρήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη στις τάξεις του. Αν ναι, έχει καλώς. Αν όχι, έχει γίνει καταγραφή περιπώσεων για τη διαδοχή.

Ακόμη λίγες ημέρες για Γιαννιώτη...
EUROKINISSI

Οσο το θέμα του Ανδρέα Γιαννιώτη δεν κλείνει, στον Ατρόμητο δικαιολογημένα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα σε ότι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.

Είναι κοινό μυστικό ότι οι Περιστεριώτες θα ήθελαν να διατηρήσουν τον Ελληνα τερματοφύλακα στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν μετά τις έξοχες εμφανίσεις που πραγματοποίησε εφέτος.

Ωστόσο, γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Το καρπούζι και το μαχαίρι σ' αυτήν την περίπτωση το έχει ο Ολυμπιακός ο οποίος αν καταθέσει συγκεκριμένο ποσό κάνει τον παίκτη δικό του.

Στον Ατρόμητο φυσικά έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους, κυρίως από την αγορά των Ελλήνων τερματοφυλάκων. Προτείνονται έτσι και αλλιώς καθημερινά περιπτώσεις έτσι ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα του ποιος θα πλαισιώσει τους Μίρκοβιτς και Μανδά την προσεχή σεζόν.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK