Αλλάζουν οι προτεραιότητες του Λυμπερόπουλου

Η φωτιά που άναψαν στον Παναθηναϊκό οι δηλώσεις του Μπεργκ και του Εμποκού έχουν σημάνει συναγερμό στο στρατόπεδο της ομάδας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να παίζει ρόλο...πυροσβέστη.

Αλλάζουν οι προτεραιότητες του Λυμπερόπουλου

Oι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τις δηλώσεις κατά κύριο λόγο του Μάρκους Μπεργκ αλλά και του Ζαν Πολ Εμποκού έχουν κάνει σαφώς πιο επιφυλακτικό τον Νίκο Λυμπερόπουλου στις επαφές του με τους ατζέντηδες.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός διευθυντής των "πράσινων" διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία προτεραιότητα γι' αυτόν έχει να σβήσει τη φωτιά στην ομάδα και να αποκαταστήσει το κλίμα αξιοπιστίας για το σύλλογο για να δουλέψει απρόσκοπτα στη συνέχεια.

Πολύ λογική αντίδραση βέβαια αφού όσο συντηρείται στην επικαιρότητα το θέμα με τα προβλήματα στις πληρωμές, ο Παναθηναϊκός χάνει την έξωθεν καλή μαρτυρία που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές, κυρίως των ξένων παικτών.

Παράλληλα πάντως, ο "Λύμπε" εξακολουθεί να προχωρά σε καταγραφή στόχων αλλά και σε επαφές για τους παίκτες του τωρινού ρόστερ με στόχο να κλείσει τις εκκρεμμότητες όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ελπίζει όμως ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα τον βοηθήσει και ο οργανισμός του κλαμπ.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK