Άλλη διαιτησία περίμενε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Ανισομερής ως μεροληπτική ήταν, σύμφωνα με τους "πράσινους", η πολιτική σφυριγμάτων των τριών διαιτητών του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα στο φινάλε να υπάρξουν παράπονα. Σε ποιον τομέα στέκονται.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε στο ΣΕΦ και κέρδισε τον αναγκαίο χρόνο ηρεμίας για να δουλέψει πάνω σε κομμάτια που επιδέχονται βελτίωσης.

Ποιος όμως είπε ότι οι "πράσινοι" δεν είχαν παράπονα για τη διαιτησία που συνάντησαν στο ΣΕΦ; Ποιοι σφύριζαν στο ματς της Παρασκευής; Οι Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μπολτζάουζερ (Σλοβενία) και Λάτισεβς (Λετονία), τρεις έμπειρες "σφυρίχτρες", αφού το παιχνίδι ήταν υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Παρά το 70-62 από το "τριφύλλι" διέρρεε μια δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση που είχαν. Ιδιαίτερα στέκονταν στη διαφορά των φάουλ (23 έναντι 17), με πιο τρανταχτό επιχείρημα δύο σερί επιθετικά που χρεώθηκαν, αλλά κυρίως στις βολές, αφού οι "ερυθρόλευκοι" πήγαν 19 φορές στη γραμμή και οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ μονάχα 7.

Η εν λόγω ανισορροπία προσέφερε 9 περισσότερους πόντους στους Πειραιώτες, πόντοι πάντως που στο φινάλε αποδείχθηκαν... ανούσιοι, μια και δεν έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK