Άλλος κινδυνεύει, αν ο Γκαρθία δεν ήταν δηλωμένος

Αν αποδειχθεί πως ο Όσκαρ Γκαρθία ήταν παρανόμως ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο, αυτός που θα υποστεί τις συνέπειες είναι ο διαιτητής Αρετόπουλος.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ Αρετόπουλος EUROKINISSI

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σφάζονται στα... γόνατα του Όσκαρ Γκαρθία. Γιατί στα γόνατα έπεσε ο Καταλανός προπονητής όταν δέχθηκε το ρολό της ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο.

Η αντιπαράθεση των δύο ομάδων ξέφυγε πλέον από το αν και γιατί οι "ερυθρόλευκοι" αποχώρησαν δικαίως από το γήπεδο μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία. Ξεπεράστηκε αυτό, πάμε γι' άλλα.

Τώρα εστιάζουμε και ψάχνουμε να βρούμε στο αν αυτός ήταν δηλωμένος ή όχι στο φύλλο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει όχι, ποντάροντας πάνω εκεί για να γλιτώσει την τιμωρία, ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για γελοιότητες αντικρούοντας τους ισχυρισμούς.

Αν αποδειχθεί πάντως πως ο Γκαρθία ήταν στον αγωνιστικό χώρο δίχως το όνομά του να υπάρχει στη λίστα, τότε έκθετος είναι ο Αλεξάνδρος Αρετόπουλος. Ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος δεν λειτούργησε βάσει πρωτοκόλλου και δεν προέβη στις απαραίτητες διασταυρώσεις ονομάτων.

Σε αυτήν την περίπτωση φυσικά, ο ΠΑΟΚ... αθωώνεται γιατί ο Γκαρσία δεν θα είναι αξιωματούχος νομίμως ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο. Αντιθέτως το Αρετόπουλος θα... χάσει το κεφάλι του!

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK