Αμάν Ανάν!

Αμάν Ανάν!

"Και θέλετε να αποφασίσω εγώ που θα γίνει ο τελικός;"

"Μελετήσαμε όλες τις προτάσεις. Μιλήσαμε με όλους τους Δημάρχους..."

"Και βρήκαμε μία συμφέρουσα λύση για το καλό όλων..."

"Αποφασίσαμε, λοιπόν, ο φετινός τελικός να γίνει..."

"Στο μπαράκι του Τάκη, στο ξύλινο ποδοσφαιράκι!"

"Εισιτήρια να πάρουμε και δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο..."

"Στο μπαράκι του Τάκη θα γίνει ο τελικός! Θα μιλήσετε εσείς στην τηλεόραση;"

"Σαφώς και δεν δεχόμαστε! Το μπαράκι του Τάκη είναι στο Πασαλιμάνι και δεν μας συμφέρει!"

"Τα'μαθες; Σε ξύλινο ποδοσφαιράκι θα λύσουν τις διαφορές τους!"
"Τζάμπα ήρθαμε δηλαδή; Φτου! Πάμε τώρα να κυνηγήσουμε κανά ελάφι, να ξεμουδιάσουμε..."



Ένα ζευγάρι είχε πρόσκληση για ένα πάρτυ μεταμφιεσμένων. H σύζυγος αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην πάει, αφού την έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος, επέμενε όμως να πάει ο άνδρας της, λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο και γι' αυτό δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει τη διασκέδασή του. Έτσι, ο σύζυγος μεταμφιέστηκε κι έφυγε.Η σύζυγος, μετά από μίας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο και καθώς ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτυ. Και αφού ο σύζυγος δεν γνώριζε τι κοστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του όταν δεν ήταν παρούσα.Φτάνοντας στο πάρτυ, εντόπισε τον σύζυγο που χόρευε με όποια ωραία ύπαρξη μπορούσε, χουφτώνοντας λίγο από'δω λίγο από'κει. Τον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική, ο σύζυγος άφησε την προηγούμενη παρτενέρ του και αφιέρωσε όλη του την προσοχή σε αυτήν. Εκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο ήθελε. Τελικά, της ψιθύρισε μια πρόταση στο αυτί κι εκείνη συμφώνησε. Ετσι βρέθηκαν μέσα σ' ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ όπου το "έκαναν" στα γρήγορα.Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Διάβαζε καθιστή όταν εκείνος επέστρεψε. Τον ρώτησε πως πέρασε.
Εκείνος απάντησε: "Ααα, τα ίδια και τα ίδια. Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου.
"Χόρεψες καθόλου;", τον ρώτησε εκείνη.
"Μπα!", της απάντησε, "ούτε μια φορά. Όταν έφτασα στο πάρτυ, βρήκα τον Δημήτρη, τον Γιώργο και μερικούς από την παρέα. Ανεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και τη βγάλαμε παίζοντας χαρτιά. Αλλά δεν θα πιστέψεις τι συνέβη στον τύπο που του δάνεισα το κοστούμι μου...!"




Με την υπογραφή...

-**- Βρήκαν ευκαιρία όλοι οι "προπονηταράδες" να πέσουν πάνω στον Ρεχάγκελ και στους διεθνείς. Και το αστείο είναι ότι πρόκειται για τους ίδιους που μέχρι πριν από λίγα 24ωρα τους αποθέωναν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK