Αν φύγει, υπογράφει άμεσα στην Μπαρτσελόνα ο Σίγκλετον

Αν και οι πληροφορίες που θέλουν τον Κρις Σίγκλετον να επιθυμεί τη λύση του συμβολαίου του δεν επιβεβαιώνονται, το σίγουρο είναι. Αν, τελικώς, φύγει, θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Το φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Κρις Σίνγκλετον δεν είναι απλό φλερτ. Είναι έρωτας που φούντωσε και αναμένεται να καταλήξει σε γάμο!

Μετά δε και τις τελευταίες εξελίξεις με την άρνηση του Αμερικανού να επιβαβαστεί στο πούλμαν της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη και την επιλογή να ταξιδέψει με αεροπλάνο (μαζί με τους Τζέιμς, Φώτση και Γκάμπριελ) δεν αποκλείεται να λύσει και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό!

Σε μία τέτοια περίπτωση, η Μπαρτσελόνα θα σπεύσει άμεσα αφού θεωρεί ότι ο παίκτης, που έκανε έξοχη Ευρωλίγκα εφέτος με τον Παναθηναϊκό, μπορεί να "κουμπώσει" άψογα στο ρόστερ της.

Για τον Σίγκλετον άλλωστε έχει ξεκάθαρη και απολύτως θετική άποψη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι όμως άγνωστο αν ο Ελληνας κόουτς παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η περίπτωση του Σίγκλετον όμως είναι από τις μεταγραφές που μπορούν να προχωρήσουν και χωρίς... προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK