Ανακούφιση...

Ανακούφιση...
Βρε και κάτι μου το’λεγε!!! Τιμωρία για επεισόδια!
Αφαίρεση Βαθμών! Μηδενισμός! Πρόστιμα! Πρωτάκουστα πράγματα! Άντε ρε παιδιά, άντε ακόμα λίγο και το βάλαμε στη σειρά του το έρημο το ποδόσφαιρο!!!

Ευτυχώς που τα όνειρα δεν κρατάνε πολύ, και να που οι εφιάλτες έρχονται με το ξύπνημα δυστυχώς.
Ουφ μια ανακούφιση βρε παιδάκι μου. Δικαιώθηκαν οι δύσμοιροι Σύλλογοι που ουδεμία ευθύνη φέρανε φυσικά για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι "ταραξίες", και ευτυχώς δεν θα αλοιωθεί και το πρωτάθλημα με την αδικία της αφαίρεσης των βαθμών και την διαστρέβλωση της βαθμολογίας.

Γιατί τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο βεβαίως, αν μείνει όρθιο, και όχι στα δικαστήρια και τις εξέδρες, Ευτυχώς.Τώρα αν γίνουν καταστροφές σε κάποια γειτονιά της Ελλάδας στην επόμενη αγωνιστική, θα φταίνε οι "ταραξίες" βέβαια, μην τολμήσει κανείς να πει για προέδρους ομάδων ή ΕΠΑΕ. Ούτε βεβαίως για δικαστές.

Άλλωστε δεν νομίζω κανείς απο αυτούς τους κυρίους να έχει γήπεδο στην γειτονιά του, ούτε να κινδυνεύει η περιουσία του από επεισόδια που θα προκληθούν από τσογλάνια στην Κηφισιά ή την Εκάλη. Ευτυχώς που ξύπνησα. Γιατί δεν είναι και πολύ καλό να ονειρεύεσαι ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα μπορείς να πηγαίνεις στο γήπεδο την Κυριακή. Και τώρα άντε πάλι σ' αυτά που ξέραμε... Να μη χαλάσει και η συνταγή ε; Με τις υγείες μας λοιπόν. Τελικά μη μου πει κανείς πως δεν μας περνάνε για μ…κες! Και μη μου πείτε και ότι δεν μας αξίζει...
Δυστυχώς...

Βασίλης Ζιώγας
Καστοριά


News 24/7

24MEDIA NETWORK