Αναμονή για Γκαρντ, έτοιμος ο Λεμονής

Από τη στιγμή που το...γαλλικό κλειδί δεν βρίσκεται για τον πάγκο του Ολυμπιακού, τουλάχιστον προς το παρόν, ο Τάκης Λεμονής αποκτά τις δικές του πιθανότητες να πάρει το χρίσμα για τρίτη φορά στην καριέρα του παρά τις "ερυθρόλευκες" διαψεύσεις. Διαβάστε αναλυτικά.

Αναμονή για Γκαρντ, έτοιμος ο Λεμονής

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος της. Ο Ρεμί Γκαρντ έχει δεσμευτεί να απαντήσει το αργότερο έως το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά μέχρι στιγμής εξακολουθεί να έχει σοβαρούς ενδοιασμούς για να αναλάβει άμεσα το τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τον πρώην τεχνικό της Αστον Βίλα έχει ξεχωρίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος φέρεται να μην έχει πειστεί στο 100% για τη λύση του Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος δεν είχε επιτυχημένη παρουσία στο διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της Νότιγχαμ. Από την άλλη και ο Γάλλος κόουτς δεν δείχνει ιδιαίτερα ζεστός, καθώς γνωρίζει ότι η απόφαση να πάει στη Φόρεστ ελήφθη με τις ευλογίες του προέδρου των «ερυθρολεύκων», αλλά αποχώρησε μετά από μερικούς μήνες...

Την ώρα που δεν φαίνεται να υπάρχει γαλλικό κλειδί για να λύσει το πρόβλημα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής είναι έτοιμος και περιμένει. Ο 57χρονος τεχνικός που έχει βρεθεί στον πάγκο της ομάδας δύο φορές, έχει συνδέσει το όνομά του με πολύ μεγάλες νίκες (σ.σ. την Τρίτη ήταν η επέτειος του ανεπανάληπτου 1-4 στη Λεωφόρο), ενώ ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς του με το σύλλογο (σ.σ. την Τρίτη παραβρέθηκε στην κηδεία του εκδότη του «ΦΩΤΟΣ» Θόδωρου Νικολαΐδη, μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό).

Παρότι η διοίκηση έσπευσε να διευκρινίσει ότι «δεν υπάρχει θέμα Λεμονή» με αφορμή τα σενάρια για συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ το απόγευμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η διάψευση έγινε λόγω γαλλικής εκκρεμότητας.

Είναι λογικό να μην μπορεί να επιβεβαιώσει το παραμικρό η διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο βρίσκεται σε εκκρεμότητα η απάντηση του Ρεμί Γκαρντ. Αν, ωστόσο, επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι διατεθειμένος να πει το «ναι», αναμένεται να ενεργοποιηθεί αυτόματα η λύση Λεμονή, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει ακόμη και σήμερα, χωρίς καμία δέσμευση για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας...

ΓΕΩ