Αναστασίου vs Έλενα Παπαβασιλείου

"Ντέρμπι" είχαμε στο "Gaspar" του Ψυχικού ανάμεσα σε δύο... ανομοιογενή τραπέζια. Ποιο... κέρδισε τις εντυπώσεις, αν και στο άλλο "κυοφόρησε" μια μεγάλη είδηση των επομένων ημερών. Διαβάστε το Gossip EΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Αναστασίου vs Έλενα Παπαβασιλείου

Δευτέρα βράδυ σε ιν στέκι στο Ψυχικό δύο τραπέζια, που το ένα ήταν κοντά στο άλλο, είχαν την...τιμητική τους. Κι αυτό γιατί στο ένα ήταν μια διάσημη ποδοσφαιρική αντροπαρέα και στο άλλο μια δημοφιλής και εντυπωσιακή Τιβι -περσόνα.

Όπως μάλιστα μεταφέρθηκε από αυτόπτες μάρτυρες στοGossipΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, το δεύτερο τραπέζι τράβηξε μακράν τα περισσότερα... βλέμματα, παρότι στο πρώτο ήταν πολύ πιο σημαντικό αφού μετά από τρεις ημέρες έσκασε είδηση που ενδεχομένως οι... λεπτομέρειες της είχαν συζητηθεί εκεί.

Ο τόπος ήταν το "Gaspar",την μια παρέα αποτελούσαν ο Γιάννης Αναστασίου με τον Στάθη Ταυλαρίδη και δύο ακόμη άντρες ( ο ένας δικηγόρος;). Πρώτος αποχώρησε ο παλαίμαχος στόπερ και μετά από περίπου μισή ώρα οι άλλοι τρεις ενώ στο... τραπέζι της ομορφιάς η Έλενα Παπαβασιλείου με μια φίλη της!

News 24/7

24MEDIA NETWORK