"Αναστήθηκε" στην ΑΕΚ και τώρα στα... αζήτητα

Ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ΑΕΚ στα... κάτω του πριν λίγα χρόνια, "αναστήθηκε" ποδοσφαιρικά στην Ένωση και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με μεταγραφή και... πλούσιο συμβόλαιο. Εδώ και ενάμισι χρόνο, ωστόσο, αναζητεί το γκολ! Διαβάστε ποιος είναι.

"Αναστήθηκε" στην ΑΕΚ και τώρα στα... αζήτητα
aek vargas barboza EUROKINISSI

Το καλοκαίρι του 2014 η ΑΕΚ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόζα ως ελεύθερο, με τριετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Πορτογάλος βρήκε τον καλό του εαυτό στην Ένωση και δυο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στην Αλ Γουάσλ, φέρνοντας στα ταμεία των κιτρινόμαυρων 450.000€, ενώ ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 750.000€!

Από τότε μέχρι και σήμερα ξεκίνησε ένας μικρός... Γολγοθάς για τον, πλέον, 30χρονο μεσοεπιθετικό. Βλέπετε, η μεταγραφή του στα ΗΑΕ έγινε με... μέσο, αφού αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προέδρου του συλλόγου και όχι του προπονητή Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, ο οποίος παρεμπιπτόντως αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μπαρμπόζα γρήγορα μπήκε στο περιθώριο και ένα χρόνο αργότερα αποχώρησε με προορισμό την Τουρκία και την Ακχισαρσπόρ. Μπορεί να ξεκίνησε βασικός τη φετινή περίοδο, όμως γρήγορα έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και πλέον είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας!

Το χειρότερο απ' όλα για τον Πορτογάλο είναι πως από τα 15 γκολ και 17 ασίστ στις δυο του σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, έπεσε στα... 0 γκολ και 2 ασίστ σε ΗΑΕ και Τουρκία! Τελευταία φορά που... μάτωσε τα δίχτυα μάλιστα ήταν το 2015-2016 και το ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1, όπου πέτυχε δυο τέρματα.

Λέτε να τον ξαναδούμε στα μέρη μας τον Γενάρη; Ο ίδιος πάντως έχει ρίξει... γέφυρες επιστροφής στην Ένωση.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK