Αναζητείται ο ... χαμένος Μαμούτε!

H επικοινωνία με τον Γιούρι Μαμούτε δεν είναι και το πλέον εύκολο πράγμα στον κόσμο αφού ο πρώην παίκτης των πράσινων αγωνίζεται στο Καζακστάν. Ελα όμως που στον ΠΑΟ "καίγονται"...

Αναζητείται ο ... χαμένος Μαμούτε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η 31η Μαρτίου –καταληπτική ημερομηνία κατάθεσης του «πράσινου» φακέλου αδειοδότησης- πλησιάζει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δίνουν μάχη με το χρόνο για να τακτοποιήσουν τα τελευταία ανοιχτά ζητήματα.

Μεταξύ αυτών και τα θέματα που αφορούν τρεις πρώην παίκτες, τον Σέρχιο Σάντσεθ, τον Μλάντεν Πέτριτς αλλά και τον Γιούρι Μαμούτε. Με τον πρώτο υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις στην πληρωμή των διακανονισμών που είχε κάνει με τον Παναθηναϊκό όταν είχε λύσει το συμβόλαιό του και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ζητάει ένα ποσό μπροστά.

Με τον Πέτριτς γίνονται συζητήσεις μέσω δικηγόρου για να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπογράψει. Η περίπτωσή του δεν αναμένεται να έχει δυσκολίες.

Με τον Μαμούτε όμως υπάρχει πρόβλημα! Ο Βραζιλιάνος, που συνεχίζει την καριέρα του στο Καζακστάν (!) είναι… εξαφανισμένος και δεν απαντάει στα τηλέφωνα, ούτε καν του μάνατζέρ του. Για το λόγο αυτό μάλιστα έχει ζητηθεί μέχρι και η βοήθεια του ΠΣΑΠ, προκειμένου να επικοινωνήσει με το «τριφύλλι» μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου στο Καζακστάν! Συμβαίνουν και αυτά...

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK