Ανταπόκριση από Μαυρίκιο

Ανταπόκριση από Μαυρίκιο

Οι νεόνυμφοι Κώστας Ντάλτας και Μανιάνα Καλογεράκη συνεχίζουν τον μήνα του μέλιτος και δεν χάνουν το κέφι τους. Βέβαια, όταν επιστρέψουν με το καλό θα συνειδητοποιήσουν τι έκαναν και θα αρχίσει το σίριαλ "Βέρα στο δεξί". Ο Paparazzi δέχεται ανελέητο πόλεμο νεύρων από τοΜαυρίκιο (και όχι Αγιος Μαυρίκιος!), την ώρα που στην Αθήνα το θερμόμετρο παίρνει την κατηφόρα.

Εφτασε, λοιπόν, η ώρα της εκδίκησης. Εφτασε η ώρα να δημοσιευθούν -με τις κατάλληλες λεζάντες- μερικές από τις δεκάδες φωτογραφίες που φτάνουν μέσω e-mail. Που θα πάει... Δεν θα έρθει η ευλογημένη ώρα να πάω κι εγώ στοΜαυρίκιο να ξεκουράσω το θεϊκό κορμί μου; Θα δείτε τι θα πάθετε...


"Πάρτε μια μικρή γεύση από την τοποθεσία που βρίσκονται οι νεόνυμφοι. Μπορείτε ελεύθερα να βάλετε τα κλάματα και να χτυπήσετε το κεφάλι σας στην οθόνη του υπολογιστή. Ναι, είναι αλήθεια! Το καλοκαίρι απέχει 6 μήνες..."

"Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τις ακροβατικές ικανότητες της Μανιάνας αλλά και το κουράγιο που είχε για να ανέβει εκεί πάνω. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων κατοίκων η Μανιάνα θέλησε να αποδράσει με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο διαπιστώνοντας πως ο γάμος έχει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά. Αμ, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;"

"Ο Κώστας Ντάλτας με τον αρχηγό της φυλής "Μασάϊ"..."

"Εδώ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. 'Η ο Κώστας διαφημίζει στο εξωτερικό το σάιτ ή προσπαθεί να πουλήσει στον άνθρωπο τη μπλούζα... Οποιο ενδεχόμενο και να ισχύει ο... ναύτης της φωτογραφίας δείχνει να μην καταλαβαίνει."

"Το καλύτερο το κρατούσα για το τέλος! Σας έχω πει πολλές φορές πως ο Paparazzi υπάρχει παντού. Ιδού λοιπόν η απόδειξη! Ομως δεν ξέρω αν ο Κώστας θα επισκεφτεί το εστιατόριο με κρυφή κάμερα για να βγάλει τα άπλυτα στη φόρα... ή καλύτερα στον Ευαγγελάτο. Είμαι νόμιμος και καθαρός κύριοι!"



Αποχωρούμε από τον Αγιο Μαυρίκιο και μεταφερόμαστε στην Εδεσσα... Εκεί όπου πριν από λίγα χρόνια έκανε την εμφάνισή του μία ιστορική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενας άνθρωπος, ο οποίος μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας και μας έκανε να σκίσουμε τα όποια διπλώματα ολοκληρώνοντας τον λόγο του με την αλήστου μνήμης ατάκα: "Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο!"

Ο Paparazzi έψαξε στο αρχείο του και βρήκε τις μαγνητοφωνημένες δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου "Παράγοντα του Εδεσσαϊκού" και σας τις προσφέρει και σε γραπτή μορφή! Γιατί τα γραπτά μένουν...

Φορέστε τη ζώνη ασφαλείας και απολαύστε τον καλύτερο μονόλογο που έχετε διαβάσει (ακόμα καλύτερα αν το έχετε ακούσει)

"Εμείς γιατί κοίταξε στην εντέλεια, αρχή ούτε ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν απλώς για να κα... γίνει αυτό το... το παιχνίδι, αλλά ήθελαν μόλις, μόλις όπως είπαμε ότι αυτό εμείς δεν κα... θέλαμε, αυτοί είπανε όχι θέλουμε να γίνει ε... και εμείς μετά οοo του λέμε δεν, δεν θα γίνει θα γίνει αυτό πάλι νέος διαιτητής για να οριστεί για να, για να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.

Ύστερα ακούς μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι, ότι, ότι όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε και εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμε εε, δεν θέλουμε και εμείς. Και αυτοί ύστερα μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε, ότι αυτό θέλουμε είπαμε θέλουμε. Και εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει, λέμε ούτε και εμείς θέλουμε και μετά είπαν.

Αυτοί πάλι ότι ξέρετε, εμείς λέει θέλουμε να γίνει εε, εμείς όμως μετά δεν δεχθήκαμε μετά από όλα αυτά και είπαμε να... να γα... γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το πάρει όπως το ορίσει η ΕΠΑΕ.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο...»

ΥΓ: Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάνει το λάθος να ρωτήσει για ποιον λόγο έγινε μετάθεση του αγώνα του Εδεσσαϊκού (μας διαφεύγει ο αντίπαλος)...



Με την υπογραφή...

Ποιος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρέθηκε σε γνωστό μπαράκι του Κολωνακίου και ανάλωσε την περισσότερη ώρα στο να κάνει παράπονα για τον Σάντος επειδή τον έχει ξεχάσει; Και όλα αυτά κρατώντας πάντα ένα τσιγάρο στο χέρι! Για να μη χάνει τη φόρμα του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK