Αντί για ΠΑΟ πήγε Βραζιλία και ψηφίστηκε ο πιο βίαιος ποδοσφαιριστής!

Μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού και αγαπημένο παιδί του Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε τελικά την Βραζιλία για να συνεχίσει την καριέρα του. Εκδιώχθηκε γιατί τσακώθηκε με τους πάντες, επέστρεψε μόλις άλλαξε προπονητής και ψηφίστηκε ως ο πιο βίαιος παίκτης στην χώρα του! Διαβάστε ποιος είναι.

From left, Inter Milan's Jonathan Biabiany, Yuto Nagatomo, Felipe Melo, Ever Banega and Inter Milan's Jeison Murillo stand after Hapoel Beer-Sheva's Miguel Vitor scored during a Group K, Europa League soccer match between Inter Milan and Hapoel Beer-Sheva, at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Sept.15, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
melo inter AP IMAGES

Νοέμβριος του 2016. Ο Αντρέα Στραματσόνι βολιδοσκοπεί μεταγραφικούς στόχους που γνωρίζει από το Καμπιονάτο έτσι ώστε να ενισχύσουν τον ήδη... ενισχυμένο Παναθηναϊκό. Ένας από αυτούς ήταν και ο Φελίπε Μέλο, ο Βραζιλιάνος μέσος που είναι πιο γνωστός για το ξύλο που μοιράζει εντός αγωνιστικού χώρου, παρά για τα κατορθώματα του με τη μπάλα στα πόδια.

Φυσικά ούτε ο Μέλο φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού, ούτε ο Στραματσόνι παρέμεινε στο "τριφύλλι", καθώς απολύθηκε λίγες ημέρες αργότερα από τον Γιάννη Αλαφούζο! Ο έμπειρος άσος, ωστόσο, φόρεσε τελικά τα πράσινα και συγκεκριμένα της Παλμέιρας με δανεισμό από την Ίντερ.

Το πέρασμα του από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας σημαδεύτηκε από πολλές κάρτες, τσακωμούς στα αποδυτήρια και φυσικά το επεισόδιο όπου παραλίγο να... αρπαχτεί με τον, τότε, προπονητή Κούκα.

Έτσι, το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε ελεύθερος από την ιταλική ομάδα, όμως καθυστέρησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Παλμέιρας λόγω... χαρακτήρα. Η αποχώρηση του Κούκα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή σκέψης των διοικούντων και λίγες εβδομάδες αργότερα επέστρεψε στους "πράσινους".

Μέχρις εδώ όλα καλά. Έλα όμως που μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας (uol.com.br) πραγματοποίησε ψηφοφορία για τον πιο βίαιο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος και ο Μέλο βγήκε πρώτος... πανηγυρικά!

Πήρε το 31.5% της... εμπιστοσύνης του κοινού, με τους Ροντρίγκο (Πόντε Πρέτα) και Φάγκνερ (Κορίνθιανς) να τον ακολουθούν με 15.3% και 8.1% αντίστοιχα.

Φανταστείτε να ερχόταν στον Παναθηναϊκό και να έπρεπε να τον διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνιδης υπό αυτές τις συνθήκες...

Αντί για ΠΑΟ πήγε Βραζιλία και ψηφίστηκε ο πιο βίαιος ποδοσφαιριστής!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK