Αντίο Αντώνη Νικοπολίδη

Αντίο Αντώνη Νικοπολίδη
Αγαπημένε Αντώνη Νικοπολίδη,

Τώρα που φεύγεις από τον Παναθηναϊκό θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια για όλα αυτά που προσέφερες στην ομάδα μας επί δεκαπέντε χρόνια.

Σε ευχαριστώ για τις ονειρεμένες βραδιές του Champions League και του UEFA.Σε ευχαριστώ για την πίστη και την αφοσίωση σου επί δεκαπέντε χρόνια στην ομάδα.Σε ευχαριστώ που ο δεκάχρονος γιος του φίλου μου φοράει τη φανέλα σου και θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Πέραν του πλούσιου αθλητικού σου ταλέντου και του σπάνιου ήθους σου μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, θεωρώ ότι δίδαξες στους νέους θεμελιώδεις αρχές και αξίες όπως την εργατικότητα, την αξιοκρατία, την επιμονή, και την υπομονή σε καιρούς χαλεπούς για την Ελληνική κοινωνία, όπου συνήθως επιβραβεύονται η λούφα, η πονηριά, το γλείψιμο, η ρουφιανιά και η ρεμούλα.

Σε παρακαλώ να αγνοήσεις τους ανεγκέφαλους που σε αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του πρωταθλήματος. Η αγνωμοσύνη είναι ένα από τα χειρότερα ελαττώματα του ανθρώπινου είδους. Εκείνη την ώρα μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα της απόκρουσης σου στο πέναλτι πέρυσι στα Γιάννενα που μας κράτησε όρθιους στο πρωτάθλημα. Ας είναι.

Σε παρακαλώ επίσης να συγχωρήσεις τους διοικούντες τον ΠΑΟ για την αχαριστία που επέδειξαν προς το πρόσωπό σου. Όπως γνωρίζεις, το όνομά σου απλά προστέθηκε σε μια μακριά λίστα ποδοσφαιριστών που ενώ έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα είχαν άδοξο τέλος. Ποιός δεν θυμάται πως έφυγαν ο Χαραλαμπίδης, ο Σαραβάκος, ο Καλλιτζάκης, ο Ουζουνίδης και τόσοι άλλοι.

Να είσαι καλά Αντώνη Νικοπολίδη σε όποια ομάδα και αν πας.

Να είσαι καλά και με την Εθνική ομάδα στην Πορτογαλία.

Και πάλι σε ευχαριστώ.

Άρης Άνθης
Επιχειρηματίας
Κέρκυρα



News 24/7

24MEDIA NETWORK