Απάντηση περί Ντέμη

Απάντηση περί Ντέμη
Μαλλον , γιατι δεν υπαρχει άλλη εξηγηση , οι κακοβουλες κριτικες και η ασχολια με τον Ντεμη θα πρεπει να εχουν γινει το αγαπημενο χομπι οσων δεν γουσταρουν την Οριτζιναλ . Τελικα η μνημη σας κυριε και λοιποι είναι επιλεκτικη!Επιλεκτικοτατη θα ελεγα. Ξεκινω

.1) Ο μονος ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ ο οποιος πηρε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ για τα γεγονοτα περι μπαγεβιτς είναι η δεν είναι ο Ντεμης Νικολαιδης κυριε μου? Περυσι το καλοκαιρι ποιος ητανε στην συνεντευξη στον Σπορ-φμ με τους δημοσιογραφους Κο Σπυροπουλο και Κο Δηματο?ο Τσιαρτας?Η ο Κασαπης μηπως?Και αν δεν ενθυμειστε που πολύ αμφιβαλλω,τι εδηλωσε ο Ντεμης τοτε θα σας θυμησω εγω: Ότι εχει απηυδησει με την σταση της Οριτζιναλ 21 , ότι δεν θα πρεπει κανεις να βαζει προσωπα πανω από την ομαδα,και ότι φευγει γιατι δεν αντεχει άλλο αυτην την κατασταση.Επισης ειπε ότι θα πρεπει οι φιλαθλοι να σεβονται τον θεσμο του προπονητη.

2) Ο Ντεμης Νικολαιδης κυριε μου δεν βγηκε ποτε να πει ότι κανει ηγεμονικη παρεμβαση.Αυτό το λετε εσεις που πολύ απλα ψαχνετε να βρειτε αποδιοπομπαιους τραγους για πραγματα τα οποια θα επρεπε οι κατηγοριες που προσαπτετε να πηγαινανε σε άλλη κατευθυνση. Θα επρεπε να πηγαινανε πχ στον κυριο μπορμποκη , στον κυριο τσιαρτα,στον κυριο κασαπη και σε ολους αυτους οι οποιοι πραγματι ευεργετηθηκανε από τον κυριο μπαγεβιτς και βγαλανε λεφτα εξ αιτιας του. Τα βελη σας θα επρεπε να πηγαινανε στην διοικηση και στον κυριο Σταθη οι οποιοι ητανε οι πρωτοι που διωξανε τον αγαπημενο σας προπονητη με το να του πουλανε φουμαρα τοσο καιρο και οδηγωντας τον στην παραιτηση για να γλυτωσουν την αποζημιωση.

3) Ο Ντεμης Νικολαιδης κυριε μου είναι η ζωντανη ιστορια της ΑΕΚ.Και αυτά που γραφετε θα τα μετανιωσετε γρηγορα.Κι αυτό γιατι ο Ντεμης,ο δικος μας ανθρωπος, θα αποδειξει για ακομη μια φορα ότι οι κινησεις του ειχανε ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. Το να μιλατε για υστεροβουλια είναι το λιγοτερο αδικο για να μην πω ανηθικο. Κι αυτό γιατι το να κρινεις έναν ανθρωπο , τον κρινεις από την συνολικη του παρουσια και πορεια σαν υπαρξη.Και στο συγκεκριμενο ατομο το να προσαπτεις κατηγοριες τετοιου ειδους μαλλον σημαινει ότι δεν τον εχεις παρακολουθησει από την αρχη.Γιατι δεν είναι μονο τα λεφτα του κοκκαλη.Είναι και το ότι δεν εχει παρει ακομη πρωταθλημα, το ότι εστω και στα 31 του εχει την μεγαλη ευκαιρεια να δοξαστει σε άλλη χωρα και αυτος την πεταει,το ότι χαρισε 520.000 ευρω περυσι στην ΑΕΚ,και το ότι σημερα αντι να ασχολειται με την καριερα του , ασχολειται με το πώς θα σωσει την ΑΕΚ!

Κι εσεις ασχολειστε με το πώς θα περασετε προς τα εξω επαναστατικα μηνυματα εναντια στον μοναδικο ανθρωπο που ετοιμαζετε για ακομη μια φορα να θυσιασει τα παντα για να αφιερωθει στην ΑΕΚ.

Ο καιρος θα δειξει.Και να στε σιγουρος πως αν οι καιροι ταχθουν στο πλευρο του Ντεμη , τοτε θα εχουν ταχθει και στο πλευρο της ΑΕΚ.

Με σεβασμο.

Σηφακης Στεφανος
Οριτζιναλ 21

News 24/7

24MEDIA NETWORK