Απάντηση σε Τσιλιγκίρη: "Τρίτος σε τίτλους ο ΟΣΦΠ"

Η γενική γραμματέας και διευθύντρια επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, είχε υποστηρίξει πως ο ύμνος του Παναθηναϊκού λέει ψέματα αναφέροντας "πρωταθλητής σε όλα τα σπορ", τοποθέτηση που προκάλεσε την αντίδραση των "πρασίνων".

Απάντηση σε Τσιλιγκίρη: "Τρίτος σε τίτλους ο ΟΣΦΠ"

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "ΦΩΣ" η γενική γραμματέας και διευθύντρια επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη είχε αναφερθεί στον ύμνο του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι λέει ψέματα αναφέροντας "πρωταθλητής σε όλα τα σπορ".

Χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τσιλιγγίρη είχε αναφέρει: "Ο καθένας μπορεί να τραγουδά ό,τι θέλει. Είναι δικαίωμα του καθενός σε μία ελεύθερη χώρα να λέει ό,τι θέλει. Αν αυτούς δεν τους ενοχλεί να τραγουδάνε ψέματα, εμένα μου περισσεύει. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι πάντως ο Ολυμπιακός… Μπορούμε να πούμε ότι μακράν του Ολυμπιακού ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο να έχεις παρουσία, αλλά και αξιοπρεπή παρουσία. Να μπορείς να συντηρείς τα τμήματα αξιοπρεπώς, να κάνεις πρωταθλητισμό και όχι σαν αυτό που έγινε προσφάτως στο πόλο του Παναθηναϊκού, που ήταν σαν να το έκλεισαν το μαγαζάκι".

Η δήλωση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο σημείωσαν σχετικά: "Πρώτος σε τίτλους και πολυνίκης είναι ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Πανελλήνιος και τρίτος ο ΟΣΦΠ! Στο βιβλίο 'Και χιλιάδες τίτλοι' των ιστορικών του Συλλόγου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σχετικά και όλα τα ντοκουμέντα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK