Απίστευτη επίθεση σε Κοντονή

Άθλιο και γελοίο χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Μαζαράκης τον υφυπουργό Αθλητισμού με ανάρτησή του ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της διοίκησης της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για στημένους δικαστές και ορφανά του Στάλιν.

Απίστευτη επίθεση σε Κοντονή
Μαζαράκης

Με σκληρούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, ο Ευάγγελος Μαζαράκης.

Ο μέχρι πρότινος β' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος εξέπεσε της θέσης του μετά την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση της κάρτας υγείας, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τη δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού για διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ μακράς πνοής.

" Μόλις πήρε χαμπάρι τι τον περιμένει ο άθλιος ζήτησε επιτήρηση μακράς πνοής.

Γελοίοι, γλύφτες και παλιάνθρωποι που διοικούν το κράτος μας. Μεγάλη τους επιτυχία να έχουν υπό επιτήρηση και την ΕΠΟ μετά την οικονομία. Επειδή έμαθε τι του έρχεται στην μάπα πάει να το πουλήσει σαν επιτυχία του ο γελοίος. Και τα ορφανά του Στάλιν και της εξυγίανσης θα μείνουν χωρίς δουλειά;

Άντε στα τσακίδια νούμερα να γλιτώσει η Ελλάδα. Και πάρετε και μαζί σας τους στημένους δικαστές σας και όλο το αριστερό σκυλολόι που έχει κάτσει σαν τσιμπούρι στο σβέρκο μας και πίνει το αίμα του λαού μας. Αλήτες" έγραψε χαρακτηριστικά.

Και επανήλθε λίγο αργότερα προσθέτοντας: " Η FIFA σε εξευτέλισε και κανείς ακόμα τον ήρωα; Άκου εντολή να μην εφαρμοσθεί η απόφαση;;;;;;;;;;;;;; Ένας σοβαρός πολιτικός θα είχε παραιτηθεί. Κρίμα τόση προσπάθεια... που έκανες τόσο καιρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK