Από "διάδοχος" κατέληξε να είναι ανεπιθύμητος!

Ένα χρόνο πριν ο Παναγιώτης Φασούλας προοριζόταν για... διάδοχος του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην προεδρία της ΕΟΚ. Ένα χρόνο αργότερα έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του…

Από "διάδοχος" κατέληξε να είναι ανεπιθύμητος!

Ένα χρόνο πριν, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο πλήθος δημοσιευμάτων τον ήθελε να προορίζεται (ή να προαλείφεται) για "διάδοχος" του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην προεδρία της ΕΟΚ.

Πλέον, ένα χρόνο αργότερα, έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του…

Ο λόγος φυσικά για τον Παναγιώτη Φασούλα ο οποίος απουσίαζε… επιδεικτικά από το Ευρωμπάσκετ και την παρουσία της Εθνικής σε Ελσίνκι - Κωνσταντινούπολη επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με Βασιλακόπουλο και ΕΟΚ.

Η εθνική μας… αράχνη από το Παγκόσμιο Κυπελλο του 2014 στην Ισπανία και μετά ήταν ένας από τους συνεργάτες του προέδρου της ΕΟΚ. Είχε λόγο και άποψη, ήταν στις αποστολές του Μουντομπάσκετ, του Ευρωμπάσκετ του 2015 και πέρυσι του Προολυμπιακού, αλλά φέτος όσο η Εθνική διεκδικούσε την πρόκριση στο Ελσίνκι εκείνος βρισκόταν στην… Ουκρανία. Όχι για κάποια "δουλειά" της ΕΟΚ, αλλά ως μέλος της ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού που έδωσε σε πόλεις της χώρας κάποια παιχνίδια!

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι πριν από το Ευρωμπάσκετ "τα έσπασε" με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για λόγους που έχουν να κάνουν με την Εθνική αλλά και τη δική του, του Φασούλα δηλαδή, "θέση" μέσα στην ομάδα.

Μοιραία έκτοτε δεν ασχολήθηκε ξανά με τα της Ομοσπονδίας, ούτε η ΕΟΚ μ' εκείνον…

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK