Από παίκτης των 6 εκατ. κατέληξε στους "κομμένους" και θα γίνει... μάνατζερ

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Μάρκο Μάριν. Η αδερφική σχέση με τον -persona non grata- Ραμαντάνι, οι... πελάτες που του πήγε από του Ρέντη, το μέλλον του στην μανατζερική πιάτσα, η στάση του εντός κι εκτός αποδυτηρίων, η ζωή του στην Αθήνα και το χειρότερο σενάριο για ν' απαλλαγεί ο Ολυμπιακός από το βάρος. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε όλες τις λεπτομέρειες...

Από παίκτης των 6 εκατ. κατέληξε στους "κομμένους" και θα γίνει... μάνατζερ
EUROKINISSI SPORTS

Στα... σχοινιά πάλι ο μεγαλοατζέντης Φάλι Ραμαντάνι με τον Ολυμπιακό. Έτσι κι αλλιώς ήταν μια σχέση "κατάψυξης" από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά τα τελευταία 24ωρα έφτασε πάλι στα... άκρα. Και σύμφωνα με την ουδέτερη πιάτσα agent, η αιτία για όλο αυτό το... πολεμικό σκηνικό έχει βασικά ένα ονοματεπώνυμο: Μάρκο Μάριν!

Ο Μάριν δεν είναι απλά πελάτης της "Lian Sports", αλλά και κολλητός του ιδιοκτήτη της. Για τους παροικούντες του Ρέντη αποτελεί κοινό μυστικό πως ο 29χρονος μέσος λειτουργούσε ως ο καλύτερος "κράχτης" του agent Ραμαντάνι στους (βασικά Έλληνες) ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο ο Μάριν πήγε τον Ρέτσο και τον Νικολάου στον Φάλι, ενώ όσοι γνωρίζουν τα... μανατζερικά λένε πως όταν αποσυρθεί από τη δράση θα γίνει συνεργάτης - συνεταίρος του Ραμαντάνι στο γραφείο του τελευταίου!

Για τον Μάριν ο Ολυμπιακός πλήρωσε 2,7 εκατ. στην Τσέλσι, με τις "καθαρές" αποδοχές του να ανέρχονται στο 1,2. Ουσιαστικά την 2ετία του στους "ερυθρόλευκους" με μπόνους και πριμ έχει καθαρίσει κοντά στα 3 εκατομμύρια!

Γνωρίζοντας, λοιπόν, πόση επιρροή τού ασκεί ο Φάλι Ραμαντάνι, οι "ερυθρόλευκοι" περίμεναν από τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του ν' αποδειχθούν πιο συνεργάσιμοι και διαλλακτικοί στην αναζήτηση μιας συμβιβαστικής λύσης που θα συνέφερε όλες τις πλευρές. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που εξ αρχής δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά παρόλα αυτά του δόθηκε η ευκαιρία στην προετοιμασία. Για να διευκολυνθεί έτσι και η προσπάθεια να βρει ομάδα...

Απ' όσο φαίνεται όμως, τόσο ο Μάριν όσο και ο Ραμαντάνι, αποδείχθηκαν αρκετά... δύσκαμπτοι σε αυτή την "επιχείρηση", με τους "ερυθρόλευκους" μάλλον να αντιλαμβάνονται κάποια στιγμή πως πρόθεσή τους ήταν να εξαντλήσουν το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, "ακυρώνοντας" για διαφορετικούς λόγους τις όποιες προτάσεις είχαν.

Ουσιαστικά τους "κατηγορούν" πως δεν ήθελαν να διευκολύνουν την κατάσταση, ο Μαρίν άλλωστε περνάει... ζωή και κότα στην Ελλάδα. Οπότε όλο αυτό έφερε την... κλιμάκωση από πλευράς Ολυμπιακού, που τον έστειλε να... προπονείται πλέον με τον Βούζα και τους υπόλοιπους "κομμένους"!

Μιλάμε για έναν παίκτη, τον Μαρίν, που και στον Μπέντο αλλά και στον Λεμονή είχε δημιουργήσει πρόβλημα με τη συμπεριφορά του. Έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση κι εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα, το χειρότερο σενάριο για τον Ολυμπιακό είναι να αποζημιώσει τον Μάριν για το τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, καταβάλλοντας το 60% των αποδοχών του (περίπου 750.000 €) ώστε να απαλλαγεί από την... παρουσία του. Περίπου δηλαδή ό,τι έκανε και με τον Εμενίκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK