Από ποιον Ισπανό διεθνή ζήτησε συγγνώμη ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας...

Λίγο πριν το Μουντιάλ ο Πέδρο Σάντσεθ κατάλαβε ότι κάποιος από τους παίκτες της "ρόχα" είχε πρόβλημα μαζί του για συγκεκριμένο λόγο. Ετσι ο Ισπανός Πρωθυπουργός αποφάισε να επανορθώσει.

FILE - In this Wednesday, March 2, 2016 file photo Spain's Socialist party leader Pedro Sanchez listens to a lawmaker during the second of a two-day investiture debate at the Spanish parliament in Madrid. (AP Photo/Francisco Seco, File)
Πέδρο Σάντσεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO, FILE

Μπορεί να... χαντάκωσε την Ισπανία με τα σοβαρά λάθη που έκανε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, ο Νταβίδ ντε Χέα έχει όμως ένα λόγο να αισθάνεται... ανακουφισμένος.

Ποιος είναι αυτός; Μα το ότι τα βρήκε με τον Ισπανό Πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατυπώσει επιθετική κριτική για τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ιδού τι ακριβώς έγινε, πάντα σύμφωνα με την εκδοχή του ίδιου του παίκτη: " Μίλησα μαζί του και μου ζήτησε συγγνώμη. Την δέχθηκα με τη σειρά μου. Κάνω πάντως στον εαυτό μου την πιο σκληρή κριτική. Ηταν μία στιγμή που δεν υπερασπίστηκα το άτομό μου ενώ θα μπορούσα".

Μ' αυτά και μ' αυτά η κόντρα τελείωσε...

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK