Από τα 3 εκατ. της Σάντερλαντ στα... 30 χιλιάρικα του Απόλλωνα

Η -χαμηλή- πρόταση του Απόλλωνα στον Χάρη Μαυρία ήταν η καλύτερη που είχε ως τώρα στα χέρια του. Θα καταλήξει κάπου ο 24χρονος ακραίος ως τις 14/9 ή θα περιμένει τον Γενάρη;

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΕΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΕΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας έχει διορία ως την Παρασκευή να βρει ομάδα. Ειδάλλως θα περιμένει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να ξαναπαίξει μπάλα.

Από τη στιγμή που έφυγε από την κροατική Ριέκα, με την οποία έκανε 10 συμμετοχές συνολικά (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη), ο 24χρονος ακραίος παραμένει "ξεκρέμαστος", στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Δεν φαίνεται ωστόσο να "συγκινεί", ιδιαίτερα δε τις ελληνικές ομάδες.

Χαρακτηριστική η πληροφορία που δίνει ο Ευαγγελιστής στον "Κόκκινο Πρωταθλητή". Η καλύτερη πρόταση από τη Super League ήταν τα 30 χιλιάρικα του Απόλλωνα Σμύρνης. Τα οποία θα μπορούσαν ν' αυξηθούν μονάχα μέσα από τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ήταν μια πρόταση που ο Μαυρίας απέρριψε - τουλάχιστον σε πρώτη φάση, περιμένοντας κάτι άλλο.

Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που πριν από πέντε καλοκαίρια, όταν ήταν ακόμη 19, πουλήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον Παναθηναϊκό στην αγγλική Σάντερλαντ. Κάθετη η πτώση της χρηματιστηριακής αξίας του νεαρού ποδοσφαιριστή, διαφορετικά ωστόσο τα δεδομένα που υπήρχαν το καλοκαίρι του 2013 και διαφορετικά το φθινόπωρο (πλέον) του 2018! Τη στιγμή που έχουν μεσολαβήσει οι θητείες του σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Καρλσρούη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK