Από το γήπεδο στο μαιευτήριο ο Μπουμάλ

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ μόλις είχε ολοκληρώσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και έφυγε αμέσως για το ΡΕΑ, όπου λίγες ώρες νωρίτερα η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
boumal EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού ύστερα από αρκετούς μήνες. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε από την αρχή ήταν στις 26 Μαΐου με την ΑΕΚ. Το βράδυ της Πέμπτης (15/12) ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον ξεκίνησε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου κατακτήθηκε η φοβερή νίκη με 4-3 και συνάμα η πρόκριση για τους "16" του θεσμού.

Ο Καμερουνέζος δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό, έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Ήταν μέσα στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ του "τριφυλλιού", ενώ είχε ένα πολύ καλό σουτ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο 27χρονος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο είναι δεδομένο ότι θα έχει ενεργό ρόλο, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι έχει παίξει και με ΠΑΟΚ και με Ατρόμητο, αλλά και κόντρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Η Πέμπτη (15/12) για τον Μπουμάλ ήταν ημέρα αγωνίας, αλλά και χαράς. Το πρωί η σύζυγός του εισήχθη στο μαιευτήριο ΡΕΑ, αφού θα έφερνε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Ο άνδρας της ήταν με την αποστολή στο ξενοδοχείο και δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό της, αν και μιλούσαν διαρκώς στο τηλέφωνο.

Όλα πήγαν καλά και την ώρα του αγώνα γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι τους (έχουν και ένα αγοράκι). Με το που τέλειωσε το ματς ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έφυγε κατευθείαν για το ΡΕΑ για να δει το αγγελούδι του και τη γυναίκα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK