Από τον... Ολυμπιακό στην αγκαλιά του "πράσινου" φορ!

Την είδαμε πρόσφατα στο Καραϊσκάκη να ξεσηκώνει τους Ολυμπιακούς. Η ίδια όμως θα προτιμούσε να είναι στη Λεωφόρο μαζί με το μεγάλο έρωτά της.

Από τον... Ολυμπιακό στην αγκαλιά του "πράσινου" φορ!

Στη φιέστα του Ολυμπιακού συνόδευσε τις Μέλισσες κι έβαλε... φωτιά στο Καραϊσκάκη με την εμφάνισή της. Φόρεσε τα κόκκινα σέξι ρούχα της και σαν λάβα από ηφαίστειο που ξυπνά έλιωσε πολλές καρδιές. Η δική της ωστόσο είναι δοσμένη αλλού. Σ' έναν που φοράει πράσινα. Κι όχι όποια κι όποια πράσινα, αλλά τα πράσινα με το τριφύλλι του Παναθηναϊκού.

Η Ζοζεφίν Βέντελ, η ξανθιά "αοιδός" από Γερμανία-Λίβανο που χτίζει την καριέρα της στην ελληνική ποπ δισκογραφία, είναι ζευγάρι με τον Λαουτάρο Ρινάλντι.

Οι πληροφορίες έρχονται από το δημοσίευμα της Real life, του ένθετου που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη Real News. Όπως μαθαίνουμε από το... πικάντικο ρεπορτάζ, οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους και είναι ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες. Κρατούν όμως κρυφή τη σχέση τους γιατί δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα, ούτε να προσελκύσουν τα φώτα των φωτογράφων.

Φοβούνται την κακογλωσσιά; Ποιος ξέρει;

Προς το παρόν πάντως σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους σε διάφορους προορισμούς ανά την επικράτεια. Γνωρίζει πάντως η Ζοζεφίν πως ο Αργεντίνος φορ δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό και γίνεται προσπάθεια να δοθεί δανεικός ακόμη και σε ομάδα Μεξικό; Ή αυτός θα... στρίψει (ξαφνικά) δια του αρραβώνος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK