"Αποφόρτιση" με... μπάρμπεκιου ενόψει τελικού

Την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ μετρούν ώρες για τον τελικό του Κυπέλλου, το αγωνιστικό τμήμα προσπαθεί να σηκώσει τείχος και να προστατεύσει τους παίκτες από όλο το κλίμα. Διαβάστε για την επιχείριση-αποφόρτιση.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Θεσσαλονίκη ζει στους ρυθμούς του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μια μικρή μερίδα φιλάθλων ετοιμάζεται να κατηφορίσει στον Βόλο, μια μεγάλη μερίδα ψάχνει ακόμα εισιτήριο ενώ δεν υπάρχει ούτε για... αναμνηστική φωτογραφία, και μέσα σε όλα το αγωνιστικό τμήμα που από το βράδυ της Κυριακής προσπαθεί να σηκώσει τείχος και να προστατεύει τους παίκτες από το όλο κλίμα.

Την Δευτέρα, όταν όλοι... έπιαναν τον Μάη, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών, μια “ομάδα” ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ήδη συγκροτηθεί και είχε λάβει δράση. Το ζήτημα των εισιτηρίων ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να αφεθεί ανεξέλεγκτο. Οι ιθύνοντες των ασπρόμαυρων είχαν μια καυτή πατάτα στα χέρια τους, γνωρίζοντας πως ό,τι και να έκαναν, θα τα “άκουγαν”.

Τα εισιτήρια ήταν ελάχιστα για τα δεδομένα της ζήτησης και άπαντες έψαχναν με κάθε τρόπο “ένα εισιτήριο ρε παιδιά, μόνο ένα, δε ζητάω πολλά”. Και αυτό το παρακαλετό για εισιτήριο ήταν δεδομένο πως θα έφτανε και στους παίκτες, Έλληνες και ξένους. Οι ασπρόμαυροι, λοιπόν, για να μπορέσουν οι παίκτες να μείνουν ήσυχοι πάνω σε αυτό το θέμα, οργανώθηκαν.

Εξήγησαν εξ΄ αρχής στους παίκτες την κατάσταση, τους μοίρασαν τα εισιτήρια που δικαιούταν ο καθένας με βάση τον προγραμματισμό που έγινε, και δόθηκε ξεκάθαρη εντολή πως “όποιος σας ζητά εισιτήριο, στειλ' τε το σε μας”.

Δεν ήταν εύκολο να απεμπλακούν οι παίκτες από αυτό, αλλά έγινε μεγάλη προσπάθεια. Μπορεί για κάποιος να φαίνεται αδιάφορο, μπορεί κάποιοι να λένε οτι δεν παίζει ρόλο, αλλά για σκεφτείτε οτι ο καθένας που απευθύνθηκε σε παίκτη λέγοντας “θέλω χάρη, μόνο ένα εισιτήριο” έβλεπε τον εαυτό του, και ο παίκτης μπορεί να είχε και από εκατό άτομα που ήθελαν “μόνο ένα εισιτήριο”.

Το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες πήγαν για μπάρμπεκιου σε κτήμα λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη κίνηση έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι μόνο δεν υπήρχε προβολή ή κάλυψη από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ (η οποία είναι...υπερδραστήρια σε αυτό το τομέα μέσω του PAOK TV και των ενεργών λογαριασμών στα social media που διαθέτει και τους τροφοδοτεί συνεχώς με υλικό) αλλά ούτε καν γνωστοποιήθηκε ως σκέψη.

Ό,τι βγήκε προς τα έξω προέκυψε από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στους λογαριασμούς Instagram των παικτών.

Ουσιαστικά, όλες αυτές οι κινήσεις, είχαν με την προσπάθεια να “φύγει” το αγωνιστικό τμήμα από το βοή της πόλης, που μέρα με την ημέρα, γίνεται πιο έντονη όσο ο τελικός πλησιάζει. Οι ασπρόμαυροι θα ταξιδέψουν από την Πέμπτη για τον Βόλο, και θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο εκτός πόλης, για να έχουν και εκεί την ηρεμία τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK