Αποκαλύψεις Φορτούνη για το group therapy

Για τη συνάντηση που έγινε στου Ρέντη μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ρωτήθηκε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πόσο μεγάλο είναι το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας, ειδικότερα, για τον αρχηγό.

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
fortounis EUROKINISSI

Λίγο πριν την κυριακάτικη προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού και αφότου τελείωσε την ομιλία του ο Τάκης Λεμονής, τόσο ο Μποτία όσο και ο Φορτούνης ( ως αρχηγοί και... παλιοί) μίλησαν στους συμπαίκτες τους μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια του Ρέντη και απάντησε πως όλοι... ξέρουν τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα για να αλλάξει η εικόνα:

"Σίγουρα είχαμε μία ομιλία μέσα στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο, αρχής γενομένης από αύριο. Ναι μεν είναι δύσκολο για εμάς, αλλά και μία καλή ευκαιρία για να κάνουμε μία αντεπίθεση".

Οι δημοσιογράφοι... πίεσαν κι άλλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ρωτώντας τον Φορτούνη για το πως αισθάνεται το βάρος της φανέλας, ειδικότερα από τη στιγμή που είναι αρχηγός.

"Το να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό και να παίζεις σε αυτή την ομάδα, πάντα στόχος είναι να κερδίζεις, είτε παίζεις με την Μπαρτσελόνα, είτε με κάποιον άλλον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά πιστεύω ότι με τη δύναμη του κόσμου που θα έχουμε στο πλευρό μας, θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", ήταν η... ατάκα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK