Αποκαλυπτική φωτογραφία από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Ο Έλληνας μάνατζερ ΦΙΦΑ, Πασχάλης Τουντούρης, δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, σε πρo εβδομάδος ταξίδι του στη βελγική πρωτεύουσα.

Αποκαλυπτική φωτογραφία από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Σε αυτή εικονίζονται ένστολοι και ένοπλοι στρατιωτικοί εντός του αεροδρομίου, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι Βρυξέλλες ανέμεναν και φοβούνταν τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το αποτρέψουν.

Δείτε τη φωτογραφία:

Αποκαλυπτική φωτογραφία από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Νωρίτερα, ο Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές στο Βέλγιο και έχει το γραφείο του στις Βρυξέλλες, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Για την επίθεση: "Είμαι σοκαρισμένος, ανάρτησα στο Facebook, μία φωτογραφία που είχα βγάλει στο Starbucks, απέναντι από εκεί που έγινε η έκρηξη. Η ασφάλεια του αεροδρομίου είχε ανατεθεί στον στρατό. Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά και είναι καλά. Ο Νίνης επέστρεψε χθες το βράδυ λόγω τραυματισμού. Ο Παπάζογλου επέστρεψε λόγω Εθνικής. Ο Ολαιτάν είναι καλά. Ο Σηφάκης είχε προπόνηση. Δεν πιστεύω ότι κάποιο από τα δικά μας παιδιά κινδυνεύουν.

Δεν μπορείς να προβλέψεις αυτές τις επιθέσεις. Είχε γίνει θέμα στην χώρα αν πρέπει να δαπανώνται τόσο μεγάλα ποσά για την ασφάλεια. Μπαίνουμε σε νέες εποχές. Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών έχει συνδέσεις με όλο τον πλανήτη. Τέτοια ώρα η κίνηση είναι τεράστια. Είναι και το καθολικό Πάσχα. Μίλησα με 4-5 ανθρώπους και είναι σοκαρισμένοι.

Κάποιες ομάδες επέστρεφαν εκείνη την ώρα από προετοιμασία που έκαναν εκτός χώρας. Το μοναδικό αεροδρόμιο που μπορεί να προφυλάξει τον κόσμο είναι το Τελ Αβίβ που υπάρχει έλεγχος και έξω από αυτό. Νομίζω ότι το επόμενο μέτρο είναι αυτό και είναι δεδομένο. Το ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι του που είναι συνέχεια στον δρόμο θα επηρεαστούν και τα ταξίδια θα είναι πιο δύσκολα".

Για την επόμενη μέρα μετά τις επιθέσεις: "Θεωρώ ότι αν λειτουργήσουμε με γνώμονα τον φόβο τους δίνουμε χαρά. Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα πρέπει να συνεχίσουμε κανονικά την ζωή μας. Ο στρατός ήταν στο αεροδρόμιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μετά είναι να τα παρατήσουμε. Αυτό το μήνυμα στέλνω και στα παιδιά".

Δ. Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σοκαρισμένος ο Λοτζέσκι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες LIVE

News 24/7

24MEDIA NETWORK