Απορούν με την γκρίνια στην Πλατεία

Ο σκεπτικισμός μερίδας φίλων της ομάδας για τα έως τώρα αποτελέσματα του Πανιωνίου δεν μπορεί να γίνει κατανοητή στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ. Απόλυτη στήριξη στον Γρηγορίου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
panionios panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Mετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών ο Πανιώνιος μοιράζεται τη 2η θέση της βαθμολογίας με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Στο Κύπελλο, παρά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ, οι ελπίδες πρόκρισης παραμένουν ολοζώντανες. Στην Ευρώπη η ομάδα πέρασε ένα γύρο και έδειξε καλό πρόσωπο. Και όμως βρίσκονται κάποιοι που γκρινιάζουν!

Στους κόλπους της ομάδας χαρακτηρίζουν απίστευτο το γεγονός ότι ο Ιστορικός και ο προπονητής του Μιχάλης Γρηγορίου δέχονται τόσο έντονη κριτική από μερίδα κόσμου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αλλά και στα social media. Παράλληλα θεωρούν ότι ο Πανιώνιος στέκεται, παρά τα επί μέρους προβλήματα, πολύ καλά στο γήπεδο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου στηρίζεται απόλυτα χωρίς να υπάρχει μομφή για τη μέχρι έως τώρα προσφορά του στην ομάδα και ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό το οποίο, έτσι και αλλιώς, παραμένει αήττητο στις εν Ελλάδι περιπτώσεις.

Τέλος, η εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε ο Σπριντόνοβιτς σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ιστορικού αφού, όπως φάνηκε, πρόκειται για παίκτη με αγωνιστικό θράσος και ποιότητα στο παιχνίδι του.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK