Αποτυχημένη μεταγραφή μπορεί να φέρει χρήματα στον ΠΑΟ

Μία από τις ακριβότερες προσθήκες στην εποχή του Γιάννη Αλαφούζου δεν... έπιασε, έφυγε κυριολεκτικά την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ως αποτυχημένος, αλλά πλέον είναι πιθανό να φέρει πίσω κάποια χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού. Διαβάστε ποιος είναι και δείτε τι "μαγικό" αλά... Ροναλντίνιο έκανε σε πρόσφατο αγώνα (VIDEO).

Αποτυχημένη μεταγραφή μπορεί να φέρει χρήματα στον ΠΑΟ
klonaridis karelis abed petric ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι του 2015 ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε αρκετές και ακριβές, για τα νέα δεδομένα, μεταγραφές, ενώ έδωσε και υψηλά συμβόλαια σε παίκτες όπως ο Μάικλ Εσιέν. Στο τέλος της περιόδου, ωστόσο, οι περισσότερες δεν απέδωσαν όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μίνι... σίριαλ για να φύγουν.

Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται και ο Μεχντί Αμπέντ. Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να ξοδευτούν 600.000€ για τον Αλγερινό άσο, η παρουσία του οποίου το 2013 ήταν εξαιρετική, όμως στη δεύτερη του.. φορά πέρασε απαρατήρητος.

Έτσι στις 31/8/2016 πήρε ελεύθερη μεταγραφή στην Ντιζόν, με την γαλλική ομάδα να καλύπτει μέρος της οφειλής των πράσινων στην Νιούκαστλ, αλλά να κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης που ίσως και να αγγίζει το 20%.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ο Αμπέντ είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ντιζόν, μετρώντας 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του συγκεντρώνοντας τα βλέμματα από αρκετούς συλλόγους.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση και όπως είναι λογικό οι πράσινοι θα επωφεληθούν αρκετά σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Δείτε τι έκανε ο 24άχρονος άσος στο ματς κόντρα στην Τουλούζ του Τζίμι Ντουρμάζ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK