Απουσία με… νόημα στην παρουσίαση του Μαρτίνς

Ποιος έλαμψε διά της απουσίας του από την επίσημη παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό και τι ακριβώς σημαίνει το γεγονός ότι απουσίασε; Ολο το σχετικό παρασκήνιο...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς-Καρεμπέ EUROKINISSI

Υπήρξε μία απουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη στη διάρκεια της παρουσίασης του Πέδρο Μαρτίνς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Σε σύγκριση με την προ ολίγων μηνών αντίστοιχη εκδήλωση για την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρθία, απουσίαζε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Όταν είχε προσληφθεί ο Ισπανός κόουτς που δεν μακροημέρευσε με την ερυθρόλευκη φόρμα, ο Ντάρκο ήταν στο πάνελ καθισμένος δίπλα στον Κριστιάν Καρεμπέ. Στην παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού, ωστόσο, δεν ήταν καν στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου. Αντίθετα, ήταν εκεί πέρα από τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος ζήτησε και πήρε το λόγο και ο Φρανσουά Μοδέστο.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι άσχετα με τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον Κοβάσεβιτς να μην έχει πλέον ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα, όπως συνέβη σε ένα μεγάλο «κομμάτι» της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Αντίθετα ο Μοδέστο εξακολουθεί να είναι «ενεργός» ως αρχισκάουτερ και όχι μόνο.

Το ότι δεν ήταν εκεί ο Ντάρκο, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πιο περιορισμένο ρόλο, αλλά να συνεχίσει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο. Είναι κι αυτή μία από τις πολλές αλλαγές που δρομολογούνται στην ομάδα και δεν περιορίζονται μόνο στο ρόστερ…

Στην παρουσίαση ήταν για λογαριασμό της ΠΑΕ ήταν οι Παύλου, Μπαταγιάννης και Αγραφιώτης.

Παρουσίαση Γκαρθία με Κοβάσεβιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Kοβάσεβιτς-Καρεμπέ EUROKINISSI

Παρουσίαση Μαρτίνς χωρίς Κοβάσεβιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρτίνς-Καρεμπέ EUROKINISSI

ΓΕΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ