Ο... Ιώβ Αραβίδης, το μεγάλο συμβόλαιο και η ελληνική αγορά

Γιατί δεν έχει βρει ομάδα ακόμη ο Χρήστος Αραβίδης, τι έχει θέσει ως προτεραιότητα για το επόμενο συμβόλαιό του, πως έχασε μεγάλη πρόταση από το Κατάρ και πότε θα ασχοληθεί με τις "ενοχλήσεις από την ελληνική αγορά. Πως εμπλέκεται σ' όλο αυτό ο Παναθηναϊκός.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από τη δύση του 2017 και ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκπληξη; Οχι από την άποψη ότι ο Ελληνας φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ το προηγούμενο καλοκαίρι, ψάχνει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του ξέροντας ότι στα 31 του θα υπογράψει ίσως το τελευταίο του πολύ καλό συμβόλαιο.

Υπ' αυτήν την έννοια, προτεραιότητα για τον ίδιο, όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά, είναι το οικονομικό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπογράψει οπουδήποτε με μόνο κριτήριο τα χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα επιχειρήσει να βρει συμβόλαιο που δύσκολα μπορεί να του δώσει ελληνική ομάδα. Και γι' αυτό άλλωστε πήρε μεγάλο ρίσκο πριν από τρεις μήνες και περίμενε μέχρι τέλους μεγάλη προσφορά από το Κατάρ απορρίποντας άλλες προτάσεις.

Εν τέλει, αυτή η προσφορά δεν κατατέθηκε ποτέ, η μεταγραφική περίοδος χάθηκε αλλά αυτό δεν πτόησε τον Ελληνα στράικερ ο οποίος είναι αποφασισμένος να περιμένει όσο χρειαστεί, με υπομονή που παραπέμπει στιν Ιώβ της Βίβλου, για το επόμενο βήμα του.

Αν, πάντως, δεν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί μέχρι τις 15/1 τότε- και μόνο τότε- θα κάνει στροφή στην ελληνική αγορά από την οποία, έτσι και αλλιώς, οι "ενοχλήσεις" δεν έχουν σταματήσει. Προτεραιότητα όμως παραμένει το εξωτερικό για το λόγο που περιγράφηκε παραπάνω.

Ειρήσθω εν παρόδω, θα είναι δύσκολο να πει το ναι σε ομάδα που δεν έχει τα οικονομικά εχέγγυα. Ο Παναθηναϊκός προς το παρόν δεν τα έχει αλλά δεν αποκλείεται μετά τις 15/1 η κατάσταση να είναι διαφορετική.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK