Αρης-Ηρακλής Live!

Αρης-Ηρακλής Live!

Ολο το ιστορικό των γεγονότων στο "Κλεάνθης Βικελίδης":


Ανταπόκριση: Paparazzi

Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο...

Κυριακή 15/05

Ωρα 21:30: Ο Μπάμπης ο Σουγιάς κυκλοφορεί την είδηση ότι ο αγώνας Αρη-Ηρακλή θα αρχίσει και πάλι.

Ωρα 22:15: Ο Βαγγέλης ο Πυροτεχνουργός ζητάει από τον διαιτητή Μπριάκο να μην ξανά αρχίσει αμέσως το ματς, καθώς θέλει να πεταχτεί μέχρι απέναντι να φάει ένα πατσά.

Ωρα 23:10: Ο διαιτητής Μπριάκος αποφασίζει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Ωρα 23:14: Ο Μήτσος ο Πεταλούδας επιστρέφει στο γήπεδο –είχε πάει στο σπίτι να δει το «Dream Show»- και μαθαίνει ότι ο αγώνας διακόπτεται. Εκνευρίζεται και ψάχνει στα αποδυτήρια τον Μπριάκο!

Ωρα 23:35: Μετά τις απειλές που δέχεται, ο Μπριάκος αποφασίζει την επανέναρξη του αγώνα.

Ωρα 23:44: Ο αγώνας αρχίζει από το σημείο που διεκόπη.

Ωρα 23:51: Ο Βαγγέλης ο Πυροτεχνουργός επιστρέφει από το πατσατζίδικο και βλέποντας πως έχασε την επανέναρξη, μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο!

Ωρα 23:53: Ο αγώνας διακόπτεται!

Ωρα 00:03: Οι άνθρωποι του Αρη καταφέρνουν και βγάζουν από τον γήπεδο τον οπαδό και η αναμέτρηση αρχίζει ξανά.

Ωρα 00:11: Ο Επαλέ επιχειρεί μακρινό σουτ, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ και οι οπαδοί μπουκάρουν και πάλι στο γήπεδο κυνηγώντας τον Καμερουνέζο.

Ωρα 00:30: Ο Επαλέ συνεχίζει να τρέχει, αλλά πλέον έχει μείνει μόνος του αφού οι οπαδοί που τον κυνηγούσαν κουράστηκαν. Σε αυτούς και ο Βαγγέλης ο Πυροτεχνουργός, ο οποίος έχει βαρύνει λόγω του πατσά.

Ωρα 00:41: Ο Μήτσος ο Πεταλούδας πιάνει τον Αμπάρη από τον λαιμό! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τον απειλεί πως αν δεν κάτσει να φάει γκολ δεν θα φύγει όρθιος από το γήπεδο!

Ωρα 00:45: Ο διαιτητής Μπριάκος μαζεύει τους βοηθούς στα αποδυτήρια και αρχίζουν οι νέες διαβουλεύσεις σχετικά με το μέλλον του ματς.

Ωρα 01:13: Ο Γιώργος Χατζάρας έχει κοιμηθεί στον πάγκο –είναι περασμένη η ώρα- όταν μαθαίνει την είδηση πως ο αγώνας θα συνεχιστεί!

Ωρα 01:17: Ο Σάββας Κωφίδης μαζεύει τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και τους ζητάει να παίξουν για την φανέλα. Λεπτομέρεια: Οι παίκτες του Ηρακλή δεν φορούν πλέον φανέλες, αφού έχουν σκιστεί από τις επιθέσεις των οπαδών.

Ωρα 01:18: Ο Μάκης ο Σιδερογροθιάς συνοδεύει τον Μπριάκο στον αγωνιστικό χώρο. Όλα είναι έτοιμα για την επανέναρξη.

Ωρα 01:21: Ο αγώνας αρχίζει με τον Αρη στην επίθεση.

Ωρα 01:33: Ο Αμπελάς με τον Μπενίσκο παίζουν το 1-2, η μπάλα φτάνει στον Τζίμη τον Φωτοβολίδα, αλλά το σουτ που επιχειρεί χτυπάει στο κεφάλι του Μπάμπη του Σουγιά, ο οποίος εκείνη την ώρα κοιμόταν! Το απότομα ξύπνημα τον εκνευρίζει με αποτέλεσμα να μπουκάρει στο γήπεδο!

Ωρα 01:35: Ο αγώνας διακόπτεται.

Ωρα 01:44: Ο Μπριάκος δίνει εντολή στους υπεύθυνους να φτιάξουν ένα καφέ στον Μπάμπη τον Σουγιά για να τον ηρεμήσουν.

Ωρα 01:58: Τα πνεύματα ηρεμούν. Η αναμέτρηση αρχίζει και πάλι.

Ωρα 02:04: Ο αγώνας διακόπτεται γιατί αρχίζει στον Alpha ο Γεωργίου.

Ωρα 02:15: Με αφορμή το διαφημιστικό διάλειμμα, ο αγώνας αρχίζει και πάλι.

Ωρα 02:21: Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Κίτρινες κάρτες: Τόνι ο Ισοβίτης (χάνει τον επόμενο αγώνα), Μάκης ο Καραμπίνας.


Το δεύτερο ημίχρονο του συγκλονιστικού αγώνα στο επόμενο Paparazzi! Μην χάσετε τη συνέχεια!! Πως ο Βαγγέλης ο Πυροτεχνουργός τρώει και δεύτερο πατσά, την ώρα που ο Τζίμης ο Φωτοβολίδας έχει χάσει τρία συνεχόμενα τετ α τετ. Ποιες εντολές δίνει στους παίκτες του ο Σάββας Κωφίδης. Ποιος γείτονας κάλεσε την Αστυνομία στις 03:30 λόγω της φασαρίας! Αυτά και άλλα πολλά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης Αρη-Ηρακλή!
Με την υπογραφή...

24MEDIA NETWORK