Αξίζει να μπλέξει ο Γρηγορίου;

Το υπαρκτό ενδιαφέρον της Αντάλιασπορ για τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και το ρίσκο που κρύβει μια τέτοια συνεργασία λόγω συγκεκριμένων παραμέτρων.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
grigoriou EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει δουλειά του για του χρόνου και ψάχνεται. Μια προοπτική είναι η τουρκική Αντάλιασπορ, το παραδέχθηκε ο ίδιος στον αέρα του Sport24 Radio 103.3.

" Υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον και η όλη υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει ως τις 15 του μήνα. Είναι σημαντικό για έναν Έλληνα προπονητή να δουλέψει στο εξωτερικό.

Η Αντάλια τερμάτισε στη 14η θέση και είναι μία ομάδα που θέλει να κάνει κάτι καλύτερο από το να αποφεύγει τον υποβιβασμό τις τελευταίες αγωνιστικές. Θέλουν έναν νεαρό σε ηλικία προπονητή για να εξελίξουν την ομάδα, όχι πρόσκαιρα, αλλά σε βάθος χρόνου. Δηλαδή να ολοκληρώσει το έργο του σε δύο με τρία χρόνια. Στην επιλογή τους μέτρησε πολύ ότι είχα στο βιογραφικό μου συμμετοχή στο Europa League", υποστήριξε.

Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά. Αξίζουν όμως το ρίσκο; Διότι η Αντάλιασπορ εκτός από το γεγονός πως είχε το τέταρτο πιο γερασμένο ρόστερ της κατηγορίας, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Χρέη την έχουν πνίξει από προηγούμενες χρήσεις και η νυν διοίκηση προσπαθεί να βάλει τάξη.

Ταυτόχρονα οι επιτελείς, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν διακρίνονταν για την υπομονή τους. Πέρυσι μόνο δούλεψαν με τέσσερις προπονητές (Τσαλιμπάι, Αραούζο, Μπαντία - υπηρεσιακός, Χαμζάογλου)!

Αν πάντως προχωρήσει το φλερτ, δεν αποκλείεται να υπάρχει συνεργασία Γρηγορίου - Μπουλούτ. Ο τελευταίος είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ίσως αυτό να είναι το μόνο θετικό σημάδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK