Αυτά είπαν Κύζας-Δημητριάδης στο γκολ του Καμπιάσο

Σημερινό (15/03) δημοσίευμα αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε ο διαιτητής του ντέρμπι, Γιώργος Κύζας με τον βοηθό του, Λάζαρο Δημητριάδη μετά το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Αυτά είπαν Κύζας-Δημητριάδης στο γκολ του Καμπιάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού προκάλεσε συζήτηση για το αν έπρεπε ή όχι να μετρήσει, καθώς ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, την ώρα που γίνεται το σουτ είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Πολλοί θεώρησαν πως ο Γιώργος Κύζας "άδειασε" τον βοηθό του, αγνοώντας το υψωμένο σημαιάκι του μετά την επίτευξη του γκολ. Όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Λάζαρος Δημητριάδης, αφού δεν κατάφερε αρχικά να συνεννοηθεί μέσω της ενδοεποικοινωνίας με τον ρέφερι του αγώνα, σήκωσε το σημαιάκι και τον κάλεσε κοντά του, με τους δύο άνδρες να έχουν μία σύντομη συνομιλία.

Όπως αναφέρει η " Goal News", ο Δημητριάδης είπε χαρακτηριστικά στον Κύζα: "Πρέπει να σου πω ότι υπάρχει παίκτης σε θέση οφσάιντ και εσύ θα κρίνεις αν επηρεάζει ή όχι τη φάση", με τον δεύτερο να απαντάει: "ΟΚ, δεν επηρεάζει".

Σύμφωνα με το περιβάλλον του διαιτητή, o Κύζας λειτούργησε με βάση τις οδηγίες της UEFA, η οποία έχει ζητήσει, μέσω σεμιναρίων, να κατακυρώνονται τα γκολ σ' αντίστοιχες φάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Σταύρος Καραΐνδρος: Ο Στραματσόνι, το οφσάιντ και η αποθέωση μιας αγκαλιάς

Τσίκινης στο Contra.gr για το γκολ του Ολυμπιακού

Η παρακάμερα του ντέρμπι: Οι αφίξεις, το "φιλάκι" του Λέτο κι η ένταση στη φυσούνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK