Αυτή είναι η εταιρία που ανέλαβε να χτίσει την "Αγιά Σοφιά"

Η "ταυτότητα" της κατασκευαστικής που πήρε το χρίσμα να "σηκώσει" το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τα έργα που έχει φτιάξει και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
aek gipedo EUROKINISSI

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ανάδοχο εταιρία που ανέλαβε τα... μπετά (σκυρόδεμα, οπλισμός από σίδερο, πυλώνες, άλλες χωματουργικές εργασίες προκατασκευασμένες κερκίδες) της "Αγιάς Σοφιάς" έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Πρόκειται για την "ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ", η οποία σε συνεργασία με την "ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρεία", θα κληθεί σε διάστημα 14 μηνών, μέχρι δηλαδή τον Απρίλιο του 2019, να έχει παραδώσει το βασικό κομμάτι του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εν λόγω εταιρία - σύμπραξη επιλέχθηκε μεταξύ των πέντε συνολικά που είχαν καταθέσει (αξιόπιστες, όπως ενημερωνόμαστε από την ανακοίνωση) προσφορές.

Ποια όμως είναι η "ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ" και ποιος ο κύκλος εργασιών της;

Από τη σελίδα της στο διαδίκτυο αλιεύσαμε ότι αυτοχαρακτηρίζεται "τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία" η οποία συστήθηκε πριν από 22 χρόνια (1996) και έχει στόχο " να δημιουργεί κατασκευές υψηλού επιπέδου με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την οργανωτικότητα των στελεχών της".

Πού έχει εμπλακεί μέχρι σήμερα; Από ιδιωτικές κατοικίες (κυρίως στα βόρεια και... πολύ βόρεια προάστια), σούπερ μάρκετ και μεγάλα εμπορικά κέντρα μέχρι ιδρύματα και το... μετρό σε Ηλιούπολη, Ελληνικό και Αργυρούπολη, δουλεύοντας για και με ισχυρούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες!

Αυτή τη στιγμή έχει σε εξέλιξη δύο έργα, ένα αθλητικό-ερευνητικό κέντρο στα Σπάτα και μια ιδιωτική επιχείρηση στο Μαρούσι.

Η "ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ" είχε αναλάβει και υλοποιήσει την πρώτη φάση του έργου με τις εκσκαφές - αντιστηρίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK