Αυτή είναι η ζωή σου

Αυτή είναι η ζωή σου

"Πρέπει να κερδίσουμε..."

"Πρέπει να κερδίσουμε..."

"Χρρρρ...."

"Γιατί με ξυπνήσατε; Αρχισε ο αγώνας;"

"Ρε κόουτς εγώ θα παίξω;"

"Εσύ έχεις αναλάβει την μουσική επιμέλεια της προπόνησης!"

"Κι όπου πέσει..."



Η Γεροντοκόρη

Nα τον πάρεις κυρ Αστυνόμε μου αυτόν τον Καλατράβα, να του καλατραβήξεις τίποτα κλωτσιές να είναι όλες δικές του. Έχει αγχώσει την Υφήλιο. Θα είναι έτοιμο το στέγαστρο ή να φωνάξουμε τον «ΜΠΑΜΠΗΣ-ΤΕΝΤΕΣ» να λύσει το πρόβλημα;

Τι στο διάτανο έχει αυτό το στέγαστρο δεν έχω καταλάβει. Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν. Γιατί δεν «χτίζουμε» την γυναίκα του μήπως και προλάβουμε τους Ολυμπιακούς; Τόσο δύσκολο είναι πια; Δώκετε μου ένα χαρτί να σας σχεδιάσω εγώ στέγαστρο να ντρέπεστε να το κοιτάξετε! Αυτός νομίζει ότι του δώκαμε να φτιάξει τον Πύργο του Aϊφελ...Ρε φτιάξε εκεί πέρα ένα στέγαστρο να βάλουμε το κεφάλι μας από κάτω και άσε τα «στολίδια» για το καρναβάλι της Πάτρας.

Με το στέγαστρο το δικό μας θα πουλήσεις εσύ μούρη; Έχω κάτι σφηνοτουβλάκια σπίτι...να στα δώσω να μου φτιάξεις «παπάδες».

Μήπως σας βρίσκετε το τηλέφωνό του κυρ Αστυνόμε, να του τα πω ένα χεράκι; Αμ εμείς τι το θέμε το στέγαστρο; Αφού στην ουσία δεν εξυπηρετεί καμία λειτουργική ανάγκη του σταδίου...Είναι δηλαδή σαν να πάω εγώ που είμαι 120 κιλά να αγοράσω το τζιν της Ζιζέλ. Να το κάνω τι; Το μόνο που μπορώ να το κάνω είναι το βάλω σε γυάλα και να κλαίω μπροστά του τρώγοντας τορτελίνια αλα κρεμ.

Δηλαδή και θα το πληρώσουμε και δουλειά δεν θα κάνουμε. Βάζουμε εμείς το χέρι στην τσέπη για να τα «τρώνε» οι εργολάβοι! Να σας φτιάξω μια μακαρονάδα να φάτε...τι σας φταίει η σύνταξη του παππού; Εν τω μεταξύ αυτός ο Καλατράβα δεν έχει επαφή με την λέξη «κόστος». Μια δώστε τόσα εκατομμύρια, την άλλη βάλτε τίποτις παραπάνω γιατί δεν βγαίνω ο άνθρωπος.

Έτσι και με την πεζογέφυρα στην Κατεχάκη. Εγώ πεζογέφυρα δεν έχω δει ακόμα αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ξεκίνησε η πεζογέφυρα να κοστίζει 450 εκ δρχ και έφτασε τα 800 (και ακόμα βλέπουμε). Τι στο διάτανο θα πληρώσουμε; Και τους πεζούς που θα περπατάνε πάνω σ΄αυτήν; Δηλαδή θα μας φτιάξει πεζογέφυρα και θα μας δώκει και 4.000 πεζούς, να κόβουν βόλτες.

Και έχει από την άλλη τους κυβερνώντες να σου λένε ότι το έργο θα είναι έτοιμο...να κοιμάστε ήσυχοι. Πώς να κοιμηθώ χρυσέ μου που η μπάμια κοστίζει περισσότερο από το βρακί που φοράω; Έχουμε φτάσει να λέμε πως οι μεταξωτές μπάμιες θέλουν και επιδέξιο κώλο. (σγχωράτε με...τρώμε κιόλας). Επίσης το έργο Καλατράβα για όσους δεν το ξέρουν θα είναι πολύ....θεαματικό. Πώς είναι δηλαδή τα νούμερα στο τσίρκο «medrano»..ε, κάπως έτσι. Θα δίνεις στο στέγαστρο μπανάνα και αυτό θα χορεύει. Όποιος θέλει στο τέλος θα βγάζει και φωτογραφία μαζί του.

Κυρ Αστυνόμε μου...Καλατραβάτε με και ας κλαίω.



Η σύζυγος ξυπνάει αργά το βράδυ και ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της δεν είναι στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και κατεβαίνει να τον ψάξει Τον βρίσκει να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, βυθισμένο σε βαθιές σκέψεις και απλώς να κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον τοίχο.
"Τι σου συμβαίνει αγάπη μου;", ψιθυρίζει μπαίνοντας στην κουζίνα, "γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα;"
"Θυμάσαι τότε που είχαμε πρωτογνωριστεί πριν από 20 χρόνια, τότε που ήσουν ακόμη 16 χρονών;"
"Μα φυσικά και το θυμάμαι!", του απαντάει.
"Θυμάσαι τότε που μας έπιασε ο πατέρας σου να κάνουμε έρωτα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου;"
"Ναι, κι αυτό το θυμάμαι!"
"Θυμάσαι μήπως και τη στιγμή που πήρε την καραμπίνα και μου είπε ότι, ή θα σε παντρευτώ ή θα με στείλει φυλακή για 20 χρόνια;"
"Ναι αγάπη μου, το θυμάμαι κι αυτό!"
"Ε, σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί..."









PAPARAZZI ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!!!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Οσοι απαντήσουν σωστά κερδίζουν μία θέση στο επόμενο debate

Κάποιον μου θυμίζει...

Ρε κάποιον μου θυμίζει...



Με την υπογραφή...

-**- Debate παιδιά! Η ελληνική έκδοση του debate! Μαζεύουμε τους αρχηγούς, δίνουν μια συνέντευξη Τύπου απέναντι σε 4 δημοσιογράφους και έναν συντονιστή και γλυτώνουμε και χρόνο και χρήμα.

-**- Να το καθιερώσουμε και στο ποδόσφαιρο αυτό.

-**- Δηλαδή η συνέντευξη Τύπου Σάκοτα, Μπάρτον, Πεδουλάκη και Νίκολιτς ενόψει φάιναλ-φορ δεν ήταν debate;

-**- Xαιρετίσματα στους φοιτητές του εξωτερικού που στέλνουν καθημερινά mail. Ρε'σεις, διαβάζετε καθόλου ή βλέπετε μόνο το Contra;


News 24/7

24MEDIA NETWORK