Αυτό που τους... "έφτιαξε"

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, παρότι η κατάσταση στο φιλικό του Χαριλάου ξέφυγε ορισμένες φορές, "φτιάχτηκαν" για το γεγονός ότι έπαιξαν φιλικό μπροστά σε κόσμο, έστω και αντίπαλο.

Αυτό που τους... "έφτιαξε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με εξαίρεση τα δύο ματς με τη Σεντ Ετιέν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδωσαν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τους μεταξύ συγγενών και φίλων. Τα φιλικά στην Ελλάδα ήταν κεκλεισμένων των θυρών (με εξαίρεση το ματς στα Τρίκαλα), ενώ αυτά στην Πολωνία είχαν το… κλασικό τέμπο φιλικών καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Κόντρα στον Άρη ήταν η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» έπαιξαν αγώνα με κόσμο στις εξέδρες. Και η αλήθεια είναι πως το κλίμα δεν ήταν -όπως αναμενόταν- το καλύτερο δυνατό. Παρότι η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε την ΠΑΕ Άρης για τη φιλοξενία των επισήμων της ομάδας, εντός αγωνιστικού χώρου τα πράγματα ήταν λίγο… περίεργα, με αποκορύφωμα την κροτίδα που δέχτηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης μπροστά από τη θύρα 3.

Παρόλα αυτά για αρκετούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ η όλη ατμόσφαιρα λειτούργησε θετικά. Οι περισσότεροι εκ των παικτών περίμεναν ένα τέτοιο ματς γιατί, όπως ανέφεραν μεταξύ άλλων στις κουβέντες τους μετά τον αγώνα, το χρειαζόταν η ομάδα ένα παιχνίδι με κόσμο, έστω και των… αντιπάλων.

Βέβαια, το ιδανικότερο για τους ίδιους τους παίκτες της "Ένωσης" θα ήταν να παίξουν έναν αγώνα και μπροστά στο δικό τους κοινό, ωστόσο θα χρειαστεί λίγη ακόμα υπομονή για να συμβεί αυτό, καθώς και το σαββατιάτικο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης (στο ΟΑΚΑ) θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK