Αυτοδιαψεύδεται ο Δήμος!

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας άλλαξε ακόμα και τη θέση του γύρω από την υπογειοποίηση, την οποία προ διετίας θεωρούσε χρήσιμη με την πόλη ενώ τώρα διαφωνεί!

Αυτοδιαψεύδεται ο Δήμος!

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία για μία ακόμα φορά προσπαθεί να εξηγήσει την αρνητική στάση του για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, προσπαθώντας να αναδείξει το γεγονός πως παρότι ο ίδιος είναι απέναντι από το έργο, οι λόγοι για τους οποίους δεν προχωράει είναι άλλοι.

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ» 2017

Το οξύμωρο της όλης ιστορίας, βέβαια, είναι άλλο και έχει να κάνει με τη νέα αλλαγή στάσης του Δήμου ακόμα και για το έργο της υπογειοποίησης. Στην υπάρχουσα ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: « (…) Οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής έχουν εκφράσει και την αντίθεσή τους στο έργο υπογειοποίησης κεντρικών δρόμων μπροστά από το γήπεδο, που σχεδιάζεται από τη Δικέφαλος και θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

«ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ» 2015

Το εντυπωσιακό είναι ότι μόλις πριν από δύο χρόνια (συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2015) μετά από την πρώτη συνάντηση με την πλευρά της ΑΕΚ στο κτίριο που στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, ο ίδιος ο Δήμαρχος είχε δηλώσει σχετικά με το (ίδιο) θέμα: «Η υπογειοποίηση υπάρχει ως σχέδιο από το 2003. Τότε ήταν στο πλαίσιο των Ολυμπιακών αγώνων και σε κάθε περίπτωση είναι ένα σπουδαίο έργο για την πόλη μας, ανεξάρτητα ακόμα και από το γήπεδο με το οποίο κουμπώνει»!

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK