Αυτοί είναι τα αληθινά social media των παικτών του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε... τέλος στα ψεύτικα account των ποδοσφαιριστών της ομάδας που κυκλοφορούν στα social media, δημοσιοποιώντας τους πραγματικούς λογαριασμούς! Εσείς είστε σίγουροι πως ακολουθούσατε τους... κανονικούς παίκτες;

Αυτοί είναι τα αληθινά social media των παικτών του Ολυμπιακού
fortounis romao ofoe EUROKINISSI

Το φαινόμενο με τους ψεύτικους λογαριασμούς επώνυμων αθλητών (και όχι μόνο) ή σελίδων στο Facebook που δεν διαχειρίζονται οι ίδιοι, ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο και πολλές φορές, είναι η αλήθεια, την έχουν πατήσει ακόμα και τα ΜΜΕ.

Για να προλάβει... δυσάρεστες καταστάσεις αλλά ταυτόχρονα και για να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε όλους τους πραγματικούς λογαριασμούς των παικτών της ομάδας στα social media.

Πολλοί διαθέτουν μόνο Facebook ή Twitter ή Instagram, ενώ κάποιοι άλλοι δυο ή ακόμα και τα τρία ταυτόχρονα! Δείτε αναλυτικά ολόκληρη τη λίστα πατώντας ΕΔΩ .

Κάθε παίκτης που σας ενδιαφέρει, δεν έχετε από το να πατήσετε πάνω στο "τσεκ" δίπλα από το όνομα του και θα μεταφερθείτε αυτόματα στο λογαριασμό για να κάνετε "like" ή "follow".

Αυτοί είναι τα αληθινά social media των παικτών του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK