Αυτός που δικαιώθηκε για τον Ντάουντα

Ο άνθρωπος που μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για τη μεταγραφή του Αμπιόλα Ντάουντα στον Ατρόμητο και ο Νιγηριανός που οπλίζει την κατάλληλη στιγμή.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν κάποιος άνθρωπος μπορεί να αισθάνεται απολύτως δικαιομένος για τη μεταγραφή του Αμπιόλα Ντάουντα, αυτός είναι ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου ήταν αυτός που επέμεινε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή από τη Φιτέσε και αυτός που την δούλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος κρατώντας στο μεγαλύτερο διάστημα τις κινήσεις του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του Τύπου.

Μάλιστα, αν και ο Αγγελόπουλος είναι άνθρωπος που ελέγχει απόλυτα τις αντιδράσεις του για τις επιλογές που κάνει στο μεταγραφικό κομμάτι, για τον Ντάουντα δεν παρέλειψε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του (όχι φυσικά δημοσίως).

Ο Νιγηριανός δείχνει να το έχει το γκολ (ήδη μετράει πέντε στα πρώτα του παιχνίδια) και στον Ατρομήτο τρίβουν τα χέρια τους καθώς ο Ντάουντα φαίνεται ότι οπλίζει την κατάλληλη στιγμή. Τώρα που θα κριθούν πολλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK