Αυτός που έφερε τον Ντεγκρά, αυτός τον "έδιωξε"

Φίλοι από 14 χρόνων και συμπαίκτες στην Ελλάδα. Ο Εμανουέλ Περόνε έφερε τον Ντεγκρά στη Θεσσαλονίκη και 9 χρόνια μετά τον οδήγησε στην έξοδο...

Αυτός που έφερε τον Ντεγκρά, αυτός τον "έδιωξε"

Ο Εμάνουελ Περόνε πρωτοήρθε στην Ελλάδα το 2005 για χάρη του Ιωνικού. Στην ομάδα της Νίκαιας έπαιξε τη σεζόν 2005-2006, ενώ την επομένη πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίο αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο.

Το καλοκαίρι του 2007 η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαχνε για τερματοφύλακα και όταν είχαν ρωτήσει τον Περόνε αν γνωρίζει κάποιον παίκτη από τη χώρα του που θα μπορούσε να έρθει στην Καλαμαριά, αυτός είχε προτείνει τον Ματίας Ντεγκρά, με τον οποίο γνωρίζονταν από τα εφηβικά χρόνια τους. Έτσι, με συντονισμένες ενέργειες η διοίκηση των Ποντίων έκλεισε τον Αργεντινό κίπερ και τον έφερε στην Ελλάδα.

Ποιος να το περίμενε ότι μερικά χρόνια μετά ο Περόνε θα γινόταν η... αιτία να φύγει από την Ελλάδα ο Ντεγκρά. Η ιστορία γνωστή πια. Στην προ ημερών αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, ο Περόνε πίεσε τον... φίλο του, αυτός έκανε λάθος και ο Λεοζίνιο ισοφάρισε σε 2-2 τους "βυσσινί".

Μετά το ματς ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, είχε επεισόδιο με τον τερματοφύλακά του και λίγες ώρες μετά λύθηκε το συμβόλαιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK