Αυτούς τους 4 "τελειώνει" ο Λεμονής!

Η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό έκρυβε εκπλήξεις. Όχι για εκείνους που ταξίδεψαν στην Κρήτη, αλλά για εκείνους που κόπηκαν, καθώς τέσσερις από αυτούς ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντίλι ενόψει Γενάρη. Πως λύθηκε η παρεξήγηση με τον Μάριν.

Αυτούς τους 4 "τελειώνει" ο Λεμονής!

Έκρυβε εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για τη -διαδικαστικού χαρακτήρα- αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στα Χανιά την Τετάρτη. Ο Τάκης Λεμονής συμπεριέλαβε στα πλάνα του 19 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων τους πιτσιρικάδες Αγγελόπουλο (τερματοφύλακας), Λάμπρου (στόπερ-κόφτης), Ξενιτίδης (χαφ), Βρουσάι (μεσοεπιθετικός), ωστόσο, η είδηση προκύπτει από εκείνους που απέκλεισε.

Εκτός πλάνων έμειναν, για μία ακόμη φορά, πλην του Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, ενώ είναι εδώ και καιρό φευγάτος, οι Μίλιτς, Βούκοβιτς και Ζντίελαρ! Μετά και από αυτή την εξέλιξη, οι οιωνοί δεν είναι καλοί για τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίες συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να αποτελέσουν παρελθόν ενόψει Γενάρη.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ ουσιαστικά ήρθε και δεν... ακούμπησε από την αρχή της σεζόν, καθώς ουδέποτε κέρδισε την εμπιστοσύνη όχι μόνο του νυν προπονητή, αλλά και του προκατόχου του. Ο Σέρβος στόπερ, παρότι εν ενεργεία διεθνής, μετράει φέτος μόλις τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα έχει παίξει μόνο στην πρεμιέρα με τη Λάρισα! Από την ημέρα που έγινε η αλλαγή στον πάγκο, έχει πάρει χρόνο μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό.

Όσο για τον Ζντίελαρ, η δική του περίπτωση ίσως αποδειχθεί διαφορετική, μιας κι ως τώρα έχει πάρει την ευκαιρία σε ένδεκα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Παρότι, όμως, έπαιξε και μάλιστα ως βασικός στα εκτός έδρας ματς του Champions League με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, επί των ημερών Λεμονή, εδώ κι ένα μήνα (σ.σ. επίσης από το ματς με τον Αχαρναϊκό στις 25/10) έχει μπει στη... ναφθαλίνη, ενώ μένει κι ελεύθερος στο τέλος της περιόδου...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΙ ΡΑΜΑΝΤΑΝΙ

Για κάποιους δεν είναι τυχαίο ότι και οι τρεις προαναφερθέντες είναι του γνωστού ατζέντη Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος το καλοκαίρι είχε προτείνει στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Μπέσνικ Χάσι, μια επιλογή για τον πάγκο που σύντομα και παρά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κρίθηκε αποτυχημένη με τα γνωστά επακόλουθα...

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου.

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΜΑΡΙΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρκο Μάριν διατηρήθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η παρεξήγηση μεταξύ τους στη διάρκεια του αγώνα με την Κέρκυρα (σ.σ. ο Γερμανός έκανε χειρονομίες με... αποδέκτη τον κόουτς μετά από το 1-3) μπήκε στη ντουλάπα, έπειτα από το τετ α τετ που είχαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και την απολογιτική διάθεση του ποδοσφαιριστή... Για την ιστορία και ο Μάριν που είχε νευράκια στην προπόνηση του Σαββάτου όταν κατάλαβε ότι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα με τον ΑΟΚ, εκπροσωπείται από τον Φάλι Ραμαντάνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK