Beach Stories

Beach Stories

Ο prisoner σας γράφει από το απομακρυσμένα Fiji όπου περνάει τις μέρες του στo Wakaya Club. Χρησιμοποιώντας την δύναμη του ρομαντισμού που περιέχει το παραμύθι περί συγγένειας με Αραβα σεΐχη κέρδισε την παρέα δεσποινίδας αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σας στέλνει φωτογραφίες και ευχές, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί με την βοήθεια του Zeppelin κάθε κίνηση σας.

Οι αλήθειες των αριθμών:

21 εκ. Ευρώ : H συνολική διαφημιστική δαπάνη στις αθλητικές εφημερίδες για το 2003.

58 εκ.Eυρώ: H επιπλέον xρέωση της Halliburton στον αμερικάνικο στρατό για καύσιμα στο Ιρακ.

192 εκ. Ευρώ : To συνολικό ποσό των μεταγραφών που ξόδεψε ο Gerard Houllier για να ντύσει στα κόκκινα 27 ποδοσφαιριστές. Από τον Jean-Michel Ferri τον Ιανουάριο του 1999 μέχρι τον Harry Kewell τον Ιούλιο του 2003.

275 εκ. Ευρώ: Οι συνολικές ζημιές στους ισολογισμούς των επαγγελματικών ΠΑΕ σύμφωνα με τα στοιχεία των ισολογισμών χρήσης της περιόδου 1/7/2002/30/6/2003.

600 εκ.Ευρώ: To συνολικό ποσό που έχει δαπανηθεί από το 1993 μέχρι σήμερα για τις ποδοσφαιρικές μετακινήσεις των Juan Sebastian Veron, Hernan Crespo, Ronaldo και Christian Vieri.


Η παγκοσμιοποίηση του ποδοσφαίρου:

Απόσπασματα από την μεγάλη συνέντευξη του κ.Αλέφαντου στο Φως τον Σπορ, στήλη Από το Α ως το Ωμέγα, 11/7/2004

«Nα βλέπεις τώρα ολόκληρη Γερμανία με ένα κυνηγό και αυτός να είναι ο …Κοράντι και να θέλει να κερδίσει τους αναπληρωματικούς της Τσεχίας?»

"….Μαζί και ο Κάρελ Μπρούκνερ, ο προπονητής με το πιο δυνατό ροχαλήτο στο πάγκο από οποιονδήποτε άλλο του Εuro 2004 "

".. Ο άλλος ο Σαάθ? Εβαλε τον Τόρες για δεκαπέντε λεπτά, έβγαλε τον Μοριέντες κι από το 65ο λεπτό τον Ραούλ. Είχε τον φανταστικό Χοακίν με 30 σέντρες στο ενεργητικό του και μέσα στην ελληνική περιοχή μόνο τον Παουλέτα και αυτό χαμένο μέσα στην κάλτσα του Μιχάλη Καψή. Πού είναι οι περιβόητες Ακαδημίες της Ευρώπης?"

Ο Αγιαξ έχει τον δικό μας τον Αναστασίου και άλλους δέκα ξένους παίκτες. Ο Ισμαίλοφ είναι τίποτα ξεχωριστό?"

"Η Δανία, με τον λαλίστο και φαφλατά Ολσεν, που δεν κοιτάζει μπροστά στη μύτη του, τον 34χρόνο Χένρικσον, τοπν 33χρόνο Λάρσον , έστω κι αν ο τελευταίος είναι κυνηγάρα. "


Η λέσχη της απάτης:

Το μεταμοντέρνο τρίγωνο ΕΠΟ, ταξιδιωτικά γραφεία (π.χ ΤΕMPO TRAVEL) και Υπουργείο Μεταφορών κατάφεραν να στιγματίσουν το ιστορικότερο Σαββατοκύριακο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα χαμένα-δοσμένα εισιτήρια του τελικού αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία, η ανάλγητη αισχροκέρδεια στις τιμές των πτήσεων και της διαμονής και η κάκιστη συμπεριφορά αρμοδίων και υπευθύνων απέναντι στους εξαπατημένους συμπολίτες τους αποτελούν δείγματα της ποιότητας των ανθρώπων που ενεπλάκησαν στις συγκεκριμένες ιστορίες. Το αυθόρμητο ξέσπασμα εκατοντάδων ανθρώπων κατά θεών και δαιμόνων δεν είχε το παραμικρό αποτέλεσμα ως συνήθως.


Ισο(παρα)λογισμός:

O περσινός ισο-παρα- λογισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε από τον καθηγητή Ανάλυσης Λογιστικών Καταστάσεων της ΑΣΟΕ και παραδόθηκε ως εργασία στους τεταρτοετείς φοιτητές του τμήματος. Η δεινή οικονομική θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι νομικές εκκρεμότητες και ο θολός ορίζοντας δεν πτοούν το επιτελείο της ΑΕΚ που συνεχίζει να σχεδιάζει την ομάδα σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι διευκολύνσεις συνεχίζονται από παντού και τα ΜΜΕ παρουσιάζουν μία εικονική πραγματικότητά που θεωρεί τις ομάδες, κρατίδια ισχυρότερα από νόμους και διατάξεις.


Ο σοφός τοίχος, γραμμένος στην καυτή άμμο, συμβουλεύει:

"Να βλέπετε τα πράγματα γύρω σας και να ρωτάτε γιατί. Να ονειρεύεστε και να αναρωτιέστε γιατί όχι?"


News 24/7

24MEDIA NETWORK