Bungalow 8

Bungalow 8

O prisoner σε αναζήτηση χειμερινού καταφυγίου για τις γιορτινές μέρες εισχωρεί στα άδυτα της επικαιρότητας ακολουθώντας ελεύθερη πτώση ηθικής. Περιμένοντας την επιβεβαίωση για την κράτηση στο Bungalow 8 με σκοπό να συλλέξει παραστάσεις για άλλο ένα κεφάλαιο του βιβλίου του, ο prisoner δείχνει προβληματισμένος με την αδυναμία της πλειοψηφίας να κατανοήσει το αυτονόητο. Η εξέλιξη των γεγονότων δεν δείχνει να ενοχλεί, ενώ εξοργίζει τους περισσότερους που δεν έχουν πια τον χρόνο, τα μέσα ή/και την διάθεση να αντιδράσουν. Βυθισμένος σε μία πισίνα οργής και αγανάκτησης σχολιάζει καθώς περιμένει το επόμενο Contra Vodkatini του ( με ελάχιστο vermouth και λίγο martini παρακαλώ ).

Bet @ Beou.com :

The Sting, Ocean’s 11 και η Λέσχη της Απάτης. Τρία από τα γνωστότερα κινηματογραφικά έργα σe live διασκευή και εκτέλεση την προηγούμενη εβδομάδα. Η εμφάνιση σοβαρού κυρίου σε ένα γραφείο στοιχημάτων στο Λονδίνο και η θαρραλέα επιλογή του να επενδύσει 1000 λίρες στον συνδυασμό 2 ημίχρονο 1 τελικό στον αγώνα New Πανιώνιος – Dynamo Tiblisi προβλήματισε τους υπεύθυνους του γραφείου.
Ο αγώνας έγινε και είχε συναρπαστική εξέλιξη. Ο New Πανιώνιος, φαβορί του 1.33 για τους bookmakers, αιφνιδιάστηκε στο πρώτο μέρος από τους φιλοξενούμενους και βρέθηκε να χάνει με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον true and new Πανιώνιο. Με αντεπίθεση διαρκείας, υπό μουσική υπόκρουση – Εεεε,Οοοοο Αχιλλέα το έπαιξες ημίχρονο διπλό – οι παίκτες του Πανιωνίου σκόραραν 5 φορές και έφτασαν σε άνετη επικράτηση με 5-2. Για πολλούς μυημένους « έχουμε να κάνουμε με ένα από τα θρασύτερα χτυπήματα που έχουν επιχειρηθεί ποτέ.» Εκπρόσωπος βρετανικής εταιρείας στοιχημάτων σχολίασε κυνικά ότι «...η υπόθεση βρωμούσε από εδώ ως την Κόλαση. », ενώ ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου έδωσε την λογικότατη εξήγηση « ότι την Τετάρτη χρησιμοποιήθηκαν 4-5 νέοι παίκτες και είναι λογικό να χρειάζονται λίγο χρόνο μέσα στο παιχνίδι για να προσαρμοστούν και να βρεθούν μεταξύ τους.» Roi Mat.


What’s up doc ?

O Ricardo Agricolla, γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Juventus, καταδικάστηκε από διακαστήριο του Τορίνο σε 22 μήνες φυλάκιση επειδή μεταξύ του Ιουνίου του 1994 και του Σεπτεμβρίου του 1998 χορηγούσε φάρμακα που δίνονται σε άτομα που πάσχουν από καρδιολογικά και αναπνευστικά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στα 4 αυτά έτη η Βιονική Κυρία κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ιταλίας και το Champions League. Το κατηγορητήριο δεν στράφηκε εναντίον οποιουδήποτε παίκτη της Γιούβε, ενώ από τις κατηγορίες απηλλάγη ο manager της ομάδας Antonio Giraoundo.

Lacrimae Rerum ( τα δάκρυα των πραγμάτων):

Άλλο ένα ντέρμπι αποκρουστικού θεάματος μπαίνει στη μηχανή του χωροχρόνου και μας αφήνει χωρίς αναμνήσεις. Το τραγικό θέαμα, οι εκρήξεις βίας σε όλα τα σπορ και το το πιπίλισμα της καραμέλας περί επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα αρχίζει και κουράζει σε βαθμό βασανιστηρίου. Ο ελληνικός αθλητισμός συνεχίζει τον κατήφορο και το ελληνικό κράτος σπρώχνει με όλη του την δύναμη. Τα κράτος συνεχίζει να χαρίζει χρέη, να εθελοτυφλεί απέναντι στην βία και να στρουθοκαμηλίζει μπροστά στα προβλήματα, διστάζοντας να πάρει μία ορθή απόφαση που θα το φέρει σε σύγκρουση με ένα μικρό αλλά οργανωμένο μέρος της κοινής γνώμης. Ενώ μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία να συμφωνεί, το κράτος συμπλέει με την κατοχική μειοψηφία επειδή φοβάται ότι θα υψώσει φωνή.


Σε στιγμές αυτοκριτικής και αυτοσαρκασμού, ο σοφός τοίχος διασκευάζει Douglas Adams :
« Μπορεί να μην πήγατε εκεί που σκοπευάτε να πάτε, αλλά προσπαθήστε να καταλήξετε εκεί που θέλετε να είστε.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK