Χαλούμι

Χαλούμι

"Είμαστε χαρούμενοιν για την προσθήκην του Μάρκου Πέρι εις την καλαθοσφαίρισην της Κύπρου..."

"Τα ριάλια ριάλια ριάλια!!!"



ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ

Ενας γνωστός μου πουλάει το αυτοκίνητό του: BMW 320, μαύρο, σπορ ζάντες, 21.250 km, σαν καινούργιο, εκτός από ένα βαθουλωματάκι στην οροφή που προκλήθηκε από μια μπάλα.

Τιμή: 10.000 Ευρώ μετρητοίς

Εάν κάποιος από σας ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον αντίστοιχα, παρακαλώ ενημερώστε με.

Παρακάτω σας παραθέτω φωτογραφία του αυτοκινήτου:


Η τουρίστρια αφού επισκέφτηκε τα Ελληνικά νησιά, γνώρισε και την ηπειρωτική Ελλάδα, αποφάσισε να επισκεφτεί τα Ελληνικά χωριά. Πήγε παντού και κατέληξε στο χωριό του Γιωρίκα και του Κωστίκα, ένα ερημικό ορεινό χωριό 15 κατοίκων. Οι δυό τους από γυναίκες και σεξ δεν ήξεραν τίποτα.
Οταν η τουρίστρια έφτασε στο χωριό, είχε ήδη νυχτώσει και ψάχνοντας απεγνωσμένα κατάλυμα να κοιμηθεί, κατέληξε στο σπίτι των Γιωρίκα – Κωστίκα. Με νοήματα της έδωσαν να καταλάβει ότι δεν είχαν πρόβλημα να την φιλοξενούσαν, μόνο που το μοναδικό κρεββάτι που υπήρχε στο σπίτι το μοιραζόντουσαν οι δυό τους.
- No Problem από την τουρίστρια και έτσι ξάπλωσαν οι τρεις τους στο κρεββάτι με την τουρίστρια στη μέση.
Κοιμήθηκαν αμέσως όλοι, όταν ο Γιωρίκας μέσα στον ύπνο του θυμήθηκε ότι κάτι κάνουν στις γυναίκες όταν κοιμούνται μαζί. Μάλιστα την ξύπνησε και με τα ...δάκτυλα προσπάθησε να της το εξηγήσει.
- No Problem από την τουρίστρια με την προϋπόθεση να του δώσει προφυλακτικό για να μην μείνει έγκυος. Ο Γιωρίκας δεν πολυκατάλαβε αλλά δέχτηκε. Εγινε το αναπόφευκτο και συνέχισαν τον ύπνο.
Αργότερα ξύπνησε και ο Κωστίκας, θυμήθηκε τα ίδια και το σκηνικό επαναλήφθηκε. Την άλλη μέρα η τουρίστρια τους ευχαρίστησε για όλα και αναχώρησε.
Τρεις μέρες μετά οι Γιωρίκας – Κωστίκας υποφέρουν...
- Ρε Γιωρίκα, λέει ο Κωστίκας, σε πειράζει αν η τουρίστρια μείνει έγκυος;
- Όχι ...
- Ε τότε δεν βγάζουμε αυτές τις φούσκες να κατουρήσουμε;;;










Με την υπογραφή...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Eurosport-ΕΡΤ, ο Κώστας Ντάλτας δεν ακούμπησε μπάλα! Για την ιστορία, το Eurosport επικράτησε με 2-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK