Χαμός με Ταρεμί στο Ιράν

Σάλος στην Περσέπολις με τον βασικό φορ της Εθνικής Ιράν, Μεχντί Ταρεμί, του οποίου το όνομα εξακολουθεί και γράφεται στα ελληνικά ΜΜΕ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Χαμός με Ταρεμί στο Ιράν

Ο Μεχντί Ταρεμί είναι ο διακαής πόθος του Πανιωνίου. Πόσο εφικτό είναι όμως να δώσει ένα εκατ. ευρώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην Περσέπολις για να τον αποκτήσει; Τόσα είναι τα χρήματα που θέλει η ομάδα του Ιράν για να παραχωρήσει το μεγαλύτερο αστέρι της χώρας και τον βασικό φορ της Εθνικής ομάδας, που το 2018 θα παίξει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο 24χρονος στράικερ θέλει να αποχωρήσει από την Περσέπολις, με την οποία δεσμεύεται για ένα ακόμη χρόνο. Και ενώ η διοίκηση του έδωσε διορία 15 ημερών να φέρει πρόταση και να αποχωρήσει, μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει. Η προθεσμία πέρασε, στις προπονήσεις δεν έχει επιστρέψει και κάθε μέρα που περνάει, του επιβάλλεται πρόστιμο.

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει, όπου πάει, να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους. Μα ποια ομάδα θα δώσει ένα εκατ. ευρώ για να πάρει παίκτη για μόνο ένα χρόνο; Αυτό, φυσικά, είναι κάτι μπορεί να αλλάξει...

Μάλιστα σε προ ημερών προπόνηση της Περσέπολις, οπαδοί πήγαν στο γήπεδο και ζήτησαν εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Ταρεμί.
Οι άνθρωποι της ομάδας ξεκαθάρισαν στον κόσμο ακριβώς τα δεδομένα που υπάρχουν και αναμένονται πλέον εξελίξεις. Εκτός από τον Πανιώνιο, στην Ελλάδα γράφτηκε ότι και ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ταρεμί, αλλά και η ΑΕΚ.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι κάτι που θα φανεί εντός των ημερών.

Δ. Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK