Χαμός στο γκολ του Ενρίκε στην... Αυστραλία!

Το γκολ του Ενρίκε που έδωσε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φανς του "Δικεφάλου" που είδαν τον τελικό στο σύνδεσμο της Μελβούρνης. Δείτε το VIDEO!

06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 06/05/2017 PAOK VS AEK FOR GREEK CUP SEASON 2016-17, IN PANTHESSALIKO STADIUM, IN VOLOS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

ΠΑΟΚ, θρησκεία και στην... Αυστραλία! Κάπως έτσι θα χαρακτήριζαν την αγάπη τους για τον "Δικέφαλο του Βορρά" οι φίλοι της ομάδας που ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα τους και συγκεκριμένα στην Αυστραλία, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συγκεντρώνονται στο σύνδεσμο της ομάδας στην Μελβούρνη και να "τρελαίνονται" με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δείτε το video που ανέβασαν στο Instagram από τις αντιδράσεις τους τη στιγμή που ο Πέδρο Ενρίκε παραβίασε την εστία του Ανέστη με κεφαλιά και έκανε το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ στον τελικό με την ΑΕΚ που χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

Photo Credits: Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK